Hürriyet Kampüs'e Uluslararası Ödül - Son Dakika
Eğitim

Hürriyet Kampüs'e Uluslararası Ödül

Hürriyet Kampüs\'e Uluslararası Ödül

WAN'ın Her Yıl Düzenlediği Young Reader Projects'in (Genç Okur Projesi) Ödül Töreni 16 Kasım'da San Francisco'da Düzenlenecek.

11.11.2010 20:51  Güncelleme: 20:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üniversite öğrencilerinin ilgisini çekecek haberleri bir araya getiren Hürriyet Kampüs, World Association of Newspapers'ın (WAN – Dünya Gazeteler Birliği) Young Reader Projects (Genç Okur Projesi) ödüllerinde Editoryal İçerik Özel Ödülü aldı. WAN'ın her yıl düzenlediği bu projede ödül alan tek Türk gazetesi Hürriyet Kampüs oldu. Ödül töreni 16 Kasım'da San Francisco'da 12. WAN-IFRA Readership Conference & Expo'da (12. Gazete Okurluğu Konferansı&Fuarı) gerçekleştirilecek.

Ödül jürisi, Hürriyet Kampüs ile ilgili "Bu enerjik proje kesinlikle takip edilmeli. Yaratıcılık, bir yayının oluşmasında son derece önemlidir. Zengin, özgürlükçü içerik kurgusu ve fotoğraf kullanımı ile Hürriyet Kampüs ödüle layık görülmüştür" açıklamasını yaptı.

22 bin tirajlı Hürriyet Kampüs, gündem, dünya, magazin, teknoloji, spor, kariyer ve eğitim gibi farklı bölümlerden oluşuyor. Gazetede 54 öğrenci, muhabir olarak görev alıyor. Hürriyet'in kimi ünlü isimleri -alfabetik sırayla- Ahmet Hakan, Ertuğrul Özkök, Kanat Atkaya, Mehmet Yaşin, Melike Karakartal ve Tuna Kiremitçi, Kampüs'e özel köşe yazıları yazıyorlar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Eğitim Hürriyet Kampüs'e Uluslararası Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement