Kapadokya Üniversitesi ve Özel Medical Palace Hastanesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı - Son Dakika
Eğitim

Kapadokya Üniversitesi ve Özel Medical Palace Hastanesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Kapadokya Üniversitesi ve Özel Medical Palace Hastanesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Kapadokya Üniversitesi ve Özel Medical Palace Hastanesi arasında imzalanan iş birliği protokolü ile Kapadokya Üniversitesi öğrencileri, Özel Medical Palace Hastanesi'nde eğitimlerini geliştirme ve destekleme imkanına sahip olacak. Ayrıca, sektörel sorunlara çözüm bulma, eğitim toplantıları düzenleme ve ortak araştırmalar yapma konularında da birbirlerinden destek alacaklar.

15.09.2023 08:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kapadokya Üniversitesi ve Özel Medical Palace Hastanesi arasında eğitimde iş birliği protokolü imzalandı.

Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar ve Özel Medical Palace Hastanesi Mesul Müdürü Dr. Ahmet Öksüzkaya'nın imzaladığı iş birliği protokolü çerçevesinde, Kapadokya Üniversitesi KMYO Sağlık Programları ve Sağlık Bilimleri Yüksekokulu (SBYO) öğrencilerinin, Özel Medical Palace Hastanesine bağlı kuruluşlarda eğitimlerini geliştirmesi ve desteklenmesi hedefleniyor. Kapadokya Üniversitesi ve Özel Medical Palace Hastanesi arasında sektörel sorunlara çözüm bulma konusunda birbirlerinin bilgi ve deneyimlerinden faydalanacak.

Ayrıca eğitim toplantıları düzenleyecek ve ortak araştırmalar yapılması konusunda destek sağlanacak. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Eğitim Kapadokya Üniversitesi ve Özel Medical Palace Hastanesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement