SAKTİM, İşmont Halil Bildirici Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Afet Farkındalık Eğitimi Verdi - Son Dakika
Eğitim

SAKTİM, İşmont Halil Bildirici Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Afet Farkındalık Eğitimi Verdi

SAKTİM, İşmont Halil Bildirici Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi\'nde Afet Farkındalık Eğitimi Verdi

Sakarya Arama Kurtarma ve Yangın Timi (SAKTİM), İşmont Halil Bildirici Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğrencilere afet farkındalık eğitimi verdi. Eğitim kapsamında öğrencilere temel eğitimler verilerek, müdahale becerileri kazandırıldı. Senaryo gereği gerçekleşen olayda arama kurtarma, yangın, ilkyardım ve psikodestek timleri müdahalede bulundu.

31.10.2023 18:05  Güncelleme: 18:08

Sakarya Arama Kurtarma ve Yangın Timi (SAKTİM), İşmont Halil Bildirici Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğrencilere teorik ve uygulamalı olarak afet farkındalık eğitimi verdi.

SAKTİM ekipleri, eğitim kapsamında okulun afet kulübü ile öğrencilere temel eğitimler vererek, okul içerisinde gerçekleşecek muhtemel olaylarda müdahale edebilme becerileri kazandırdı.

Senaryo gereği, ilde gerçekleşen depremden etkilenen lisenin kazan dairesinde çıkan yangında mahsur kalarak yaralanan 4 öğrenci ve panik atak geçiren 6 öğrenciye arama kurtarma, yangın, ilkyardım ve psikodestek timleri müdahalede bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Eğitim SAKTİM, İşmont Halil Bildirici Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Afet Farkındalık Eğitimi Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement