Antalya Büyükşehir Belediyesi, hortum ve dolunun vurduğu üreticilere sera naylonu desteği sağladı - Son Dakika
Ekonomi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, hortum ve dolunun vurduğu üreticilere sera naylonu desteği sağladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli İlçesi Kayabaş Mahallesi'nde hortum ve dolu nedeniyle seraları zarar gören 4 üreticiye 1750 metrekare sera naylonu yardımında bulundu. Üreticiler, naylonların pahalı olması nedeniyle belediyenin desteğinden memnun kaldıklarını belirttiler.

14.06.2023 19:49

Hortum ve dolunun vurduğu üreticiye sera naylonu desteği

ANTALYA Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli İlçesi Kayabaş Mahallesi'nde hortum ve dolu nedeniyle seraları zarar gören üreticilere sera naylonu yardımında bulundu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından hasar tespit çalışmasının ardından seraları zarar gören 4 üreticiye 1750 metrekare sera naylonu teslim edildi. Afetten sonra seralarının kullanılmaz hale geldiğini söyleyen Mustafa Dedemen isimli üretici "Muhittin Başkanımızla irtibata geçtik. Sağ olsun ekibiyle birlikte yardımımıza koştu ve naylonları bize gönderdi" dedi.

Naylonunu teslim alan Mustafa Ay isimli üretici de önce hortum ardından dolu felaketi yaşadıklarını ve seralarının zarar gördüğünü belirterek, "Sera naylonu pahalı bir ürün. Kilosu şu anda 65 TL. Başkanımız sağ olsun bize sahip çıktı" diye konuştu. Ahmet Öngel de yeni naylonları çekerek seralarını tamir edeceklerini ve yeniden üretime başlayacaklarını söyledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, hortum ve dolunun vurduğu üreticilere sera naylonu desteği sağladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Antalya Büyükşehir Belediyesi, hortum ve dolunun vurduğu üreticilere sera naylonu desteği sağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement