Ankara Ticaret Odasının (ATO) Türk Hava Kurumu Üniversitesi ile gerçekleştirdiği protokol uyarınca başlatılan işletme yüksek lisansı programı ilk mezunlarını verdi.
ATO'dan yapılan açıklamaya göre, yüksek lisans programıyla ATO Yönetim Kurulu, meclis ve meslek komitesi üyeleri ve personelin eğitim düzeylerini yükseltilmesi ve insan kaynakları kapasitesinin artırılması amaçlanıyor.
Yüksek lisans derslerine aralarında komite, meclis üyeleri ile personelin bulunduğu 36 kişi katıldı.
Yüksek lisans programında proje yönetimi ve değerleme, lojistik ve tedarik yönetimi, kalite yönetimi, stratejik yönetim ile pazarlama analiz ve stratejileri derslerine yer verildi. - Ankara
Son Dakika › Ekonomi › ATO İlk Yüksek Lisans Mezunlarını Verdi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.