Başkan Bayrak Güven Tazeledi - Son Dakika
Ekonomi

Başkan Bayrak Güven Tazeledi

Başkan Bayrak Güven Tazeledi

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde S.S. 2 Nolu Bozüyük Öz Bozüyük Otobüsçüler Kooperatifi olağan kongresini gerçekleştirdi.

31.05.2017 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde S.S. 2 Nolu Bozüyük Öz Bozüyük Otobüsçüler Kooperatifi olağan kongresini gerçekleştirdi.

Kooperatif lokalinde gerçekleştirilen kongrede ilk olarak açılış ve yoklamanın ardından divan heyeti oluşturuldu. Yönetim kurulu, faaliyet raporu ve denetleme kurulu raporlarının okunması ve müzakeresi yapıldı. Bilanço, gelir-gider farklı hesaplarının okunması ve müzakeresi gerçekleştirildi. Ardından yönetim ve denetim kurulları ayrı ayrı ibra edildi. Devamında seçimlere geçilerek yönetim ve denetim kurullarının seçimi yapıldı. 2017 yılı tahmini bütçe ve çalışma programının görüşülmesi yapılarak karara bağlandı. Kooperatif adına yatırım yapılması için kredi kullanılması, taşıt alınması ve satılması için yönetim kuruluna yetki verildi. Kooperatif adına alınan S plakaların bedelinin ödenmesi ve ne şartlarda kullanılacağı hakkında bilgi verilmesi; ihtiyaç olduğunda dışarıdan araç temini için yönetim kuruluna yetki verilmesi sonrasında dilek ve temennilerin ardından kongre sona erdi.

Yapılan kongre sonunda mevcut Başkan Mustafa Bayrak üyelerin tercihi ile yeniden başkanlık görevine seçildi, Yönetim Kurulu ise Hüseyin Akkuş, Nejdet Kayırmaz, Kadir Baltacı, Hacı Kacır, Murat Ecevit Kurca ve Abdullah Erkan'dan oluştu.

Başkan Mustafa Bayrak, üyelerine gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür etti. Bayrak, kooperatif olarak Bozüyük halkına en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceklerini ve kendisine güvenen üyelerine layık olmaya çalışacağını söyledi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Başkan Bayrak Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement