Çaykur, Musadağı'na 3 Yıllık 61 Bin 500 Ton Su Buharı Satın Alınacak - Son Dakika
Ekonomi

Çaykur, Musadağı'na 3 Yıllık 61 Bin 500 Ton Su Buharı Satın Alınacak

Çaykur, Musadağı\'na 3 Yıllık 61 Bin 500 Ton Su Buharı Satın Alınacak

Çaykur Musadağı Çay Fabrikası Müdürlüğü, açık ihale usulüyle 3 yıllık 61 bin 500 ton Su Buharı satın alacak.

13.01.2014 09:34

Çaykur Musadağı Çay Fabrikası Müdürlüğü, açık ihale usulüyle 3 yıllık 61 bin 500 ton Su Buharı satın alacak. İhale 23 Ocak 2014 günü gerçekleştirilecek.

Su Buharı alımıyla ilgili ilan Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Çaykur Musadağı Çay Fabrikası Müdürlüğü 2014, 2015, 2016 yılları için ihtiyaç duyulan 61 bin 500 ton Su Buharını yüzde 20 artar-azalır opsiyonlu olarak açık ihale usulü ile satın alacak. İhaleyle ilgili şartnameler, 150 TL bedelle tahsil fişi karşılığında Musadağı Çayeli Rize adresinden temin edilebilecek. İhaleye katılmak isteyen isteklilerin idari ve teknik şartname esasları dahilinde hazırlayacakları teklif mektuplarını en geç 23 Ocak 2014 günü saat 14.00'e kadar elden vermeleri veya posta ile göndermeleri gerekecek. Teklif mektupları aynı gün saat 14.00'de açılacak. İhale alternatif tekliflere kapalı olacak. Verilen tekliflerdeki fiyat geçerlilik süresi (opsiyon) ihale tarihinden sonra en az 40 gün olacak. Teklif edilen bedelin KDV hariç en az yüzde 3'ü oranında geçici teminat, yapılacak sözleşme bedelinin KDV Hariç yüzde 6'sı oranında kesin teminat alınacak. İhale Musadağı Çay Fabrikası Müdürlüğü'nde yapılacak. İhale kısmi tekliflere kapalı olacak.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Çaykur, Musadağı'na 3 Yıllık 61 Bin 500 Ton Su Buharı Satın Alınacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement