Dia Yazılım A.Ş. Kimdir? - Son Dakika
Ekonomi

Dia Yazılım A.Ş. Kimdir?

Dia Yazılım A.Ş. / Bayi Kanal Yöneticisi Cem Kütük, Dia Yazılım'ın sektördeki konumunu ve bu alanda son kullanıcıya verdiği hizmetleri Wise TV'ye anlattı.

28.02.2016 02:23

Dia Yazılım A.Ş./ Bayi Kanal Yöneticisi Cem Kütük, Dia Yazılım'ın sektördeki konumunu ve bu alanda son kullanıcıya verdiği hizmetleri Wise TV'ye anlattı.

Türkiye'de 100 yakın bayilerinin bulunduğunu ve bu bayiler ile üretim firmaları, 5 yıldızlı oteller vb. gibi firmalara bulut tarafında hizmet verdiklerini ifade eden Kütük, şunları söyledi: "Dia Yazılım ODTÜ'nün ikinci büyük proje firmalarından bir tanesidir. Amerika ilaç firması ABOUT'un çözüm ortağıdır. TÜBİTAK, Türk Telekom ve AB projelerini yapmıştır. Dia Yazılım'ı şu anda hali hazırda 15 binin üzerinde firma kullanmaktadır. Dia'yı üretim yapan firmalar, 5 yıldızlı oteller kullanıyor. Yani tüm ş süreçlerinizi tek platformda çalışan bir ERP yazılımına taşıyorsunuz. Arka platfformda hiç bir şeye ihtiyacınız olmadan tamamen bulutta çalışan bir yazılımdan bahsediyoruz. ve bununla üç lokasyonumuz bulunmaktadır. Genel merkezimiz ODTÜ'dedir ve aynı zamanda Ankara ve Antalya'da bölge müdürlüğümüz var. Ayrıca Türkiye'de 100'e yakın bayimiz bulunmaktadır. ve bayi ağı ile beraber son kullanıcıya ERP tarafında, mobil tarafında, restoran tarafında, üretim tarafında, Android, İOS'a ve  birçok işletmeye hitap edebilecek bir yazılım şirketiyiz."

Dia Yazılım A.Ş. Kimdir?
Kaynak: Wise.tv

Son Dakika Ekonomi Dia Yazılım A.Ş. Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement