Doğuş Otomotiv Değer ve İlgi Merkezi - Son Dakika
Ekonomi

Doğuş Otomotiv Değer ve İlgi Merkezi

Doğuş Otomotiv Dijital Dönüşüm ve Kurumsal İletişim Direktörü Koray Bebekoğlu Doğuş otomotiv Değer ve ilgi merkezi'ni Wise TV'ye anlattı.

24.09.2017 00:34

Doğuş Otomotiv  Dijital Dönüşüm ve Kurumsal İletişim Direktörü Koray Bebekoğlu Doğuş otomotiv Değer ve ilgi merkezi'ni Wise TV'ye anlattı.

Değer ve ilgi merkezi merkezini iletişimden yetkili satıcı tarafında bulunan satış ve satış personeline kadar sahada tüketiciye ulaştırdıkları  tüm Doğuş otomotiv marka vaatlerini çağrı merkezi tarafında da tüketiciye aktarmak için 4 farklı çağrı merkezini birleştirerek oluşturduklarını dile getiren Bebekoğlu tüketicilerin hizmet ve ürün beklentilerinin neler olduğunu, çağrı merkezleri ile bu beklentilere nasıl cevap vereceklerini çok iyi analiz edebildiklerini, çağrı merkezi alt yapı teknolojilerine hakim olmadıkları bir süreç içinde doğuş otomotiv ile ortak bir vizyona sahip, teknoloji alt yapısı ile birlikte insan kaynakları da sunabilecek, güvenli bir çözüm ortağı arayışlarının başladığını ve bu süreçte Call Center Hotel ile bir araya geldiklerini ifade etti.

Doğuş otomotiv için verim ve etkinliğin çok önemli olduğunu söyleyen Bebekoğlu  müşteriye verilecek en yetkin, en uygun düşük maliyetli, esnek ve hızlı hizmetleri sağlayabilmeleri için, Call Center Hotel'in devreye girdiğini, çalışma modellerinin beraber üretmek ve beraber tasarlamak üzerine kurulu olduğunu belirtti.  Bebekoğlu  sözlerine"Değer ve ilgi merkezi tüketicilerin sahadaki tüm çözüm isteklerinin doğuş otomotiv üst yönetim kademesine kadar ulaşabilmesini sağlamak amacıyla oluşturulmuş bir iletişim kanalı. Daha yalın yönetim felsefesini belirlemiş doğuş otomotivin sürekli gelişme ve öğrenme organizasyonu hedefi ile en fazla kaynak sağlayan, veri girişi sağlayan departmanı çağrı merkezi.Doğuş kültürünü almış 100' e yakın çalışanı çağrı merkezinde konumlandırarak müşterilerin bize ulaşabileceği her türlü kanalda biz hizmet sunmaya çalışıyoruz. Değer ve ilgi merkezi müşterilerin her türlü görüşüne değer veren bununla ilgili doğru şekilde ilgilenmeyi sağlayan bir merkez bizim için. Doğuş otomotiv dialog hattından 44 sn ve altında bir geri dönüş süresi ile hizmet sunuyoruz. Süreçleri mümkün olduğunca doğru performanslarla ve teknolojiden yararlanarak çözüme ulaştırıyoruz." şeklinde devam etti. Daha sonra teknolojik alt yapılardan ziyade çözümlerin insan dokunuşu ile gerçekleştirilmesinin daha büyük bir önem taşıdığına vurgu yapan Bebekoğlu,  değer ve ilgi merkezi sayesinde Doğuş otomotiv müşterilerinin tüm teknolojik alt yapılarla beraber karşılarında daima bir muhatap bulabileceğini belirtti.

Müşteri verilerini bünyelerinde değerlendirilerek müşteri özelinde çözümler de sunabildiklerini, uzun vadeli hizmetlerin tasarımı için de değer ve ilgi merkezinde çalışmalar yürüttüklerini, tüm bu süreçlerde müşterilerin daima  önde geldiğini de sözlerine ekleyen Bebekoğlu  son olarak çalışan memnuniyeti, karlılık, adet ve müşteri memnuniyetini kapsayan 4 önemli stratejileri olduğunu, dijitalleşmenin iş modellerini çok daha fazla etkilediği, tüketicilerin daha da özgürleşeceği bir geleceğin bizi beklediğini, otomotiv sektörü birçok sektörü etkileyeceğini Türkiye'nin de bu sürece çok hızlı adapte olacağını düşündüğünü dile getirdi.

Doğuş Otomotiv Değer ve İlgi Merkezi
Kaynak: Wise.tv

Son Dakika Ekonomi Doğuş Otomotiv Değer ve İlgi Merkezi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement