İpek Kıraç'ın Hedefi: - Son Dakika
Son Dakika Logo

İpek Kıraç'ın Hedefi:

07.02.2013 15:46

"Dünya çapında Türk markaları yaratmak"

Suna ve İnan Kıraç'ın kızları İpek Kıraç, ABD'deki eğitimini tamamlayarak Ağustos 2011'de iş hayatına başladı ve Mart 2012 itibariyle Kıraça Grubu şirketlerinden, ülkemizdeki ilk ve tek seri yelkenli tekne üreticisi olan Sirena Marine'e CEO olarak atandı.

İpek Kıraç, 14 Şubat Perşembe sabahı 10:00'da gerçekleşecek Basın Toplantısı'nda, iş hayatındaki 1,5 yıllık süreci, karşılaştığı ve kendisine öğretmen olan sorunları, yaşanan aşamalar ile birlikte "dünya çapında Türk markaları yaratmak" hedefini paylaşacak.

Dünyada tekne tasarımının gurusu olarak bilinen ve bu alanda çığır açan tasarımlara imza atan Germán Frers ile dünyanın önde gelen tasarımcılarından Rob Humphreys'in de hazır bulunacağı Basın Toplantısı'nda, 2014 ve 2015 hedefleri ele alınacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi İpek Kıraç'ın Hedefi: - Son Dakika


Advertisement