Kozan'da Aile Destek Merkezi'nde Kadınlar Meslek Sahibi Oldu - Son Dakika
Ekonomi

Kozan'da Aile Destek Merkezi'nde Kadınlar Meslek Sahibi Oldu

Kozan\'da Aile Destek Merkezi\'nde Kadınlar Meslek Sahibi Oldu

Adana'nın Kozan ilçesinde bulunan Aile Destek Merkezi'nde dezavantajlı kadınlar devletin açtığı meslek eğitimleri ile kadınlar hem meslek sahibi oldu hem de iş dünyasında kendilerine kariyer hayalleri kurdu. Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, Kozan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına bağlı Aile Destek Merkezi (ADEM) merkezinde meslek eğitimi alarak kendi ayakları üzerinde duran kadınları yalnız bırakmadı. ADEM giyim atölyesinde üretilen el emeği göz nuru ürünler ilçedeki rehabilitasyon merkezinde ve özel öğrencilerin eğitim gördüğü okulda hediye edildi.

08.03.2024 18:07  Güncelleme: 18:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın Kozan ilçesinde bulunan Aile Destek Merkezi'nde dezavantajlı kadınlar devletin açtığı meslek eğitimleri ile kadınlar hem meslek sahibi oldu hem de iş dünyasında kendilerine kariyer hayalleri kurudu.

Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, Kozan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına bağlı Aile Destek Merkezi (ADEM) merkezinde meslek eğitimi alarak kendi ayakları üzerinde duran kadınları yalnız bırakmadı.

Arslanköylü, "Bugün tüm kadınlarımız için anlamlı. Her biri kendi alanında güçlü, yetenekli ve değerli. Siz kadınlar, dünyayı daha güzel, daha huzurlu ve daha yaşanabilir kılıyorsunuz. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun" dedi.

ADEM giyim atölyesinde üretilen el emeği göz nuru ürünler ilçedeki rehabilitasyon merkezinde ve özel öğrencilerin eğitim gördüğü okulda hediye edildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Kozan'da Aile Destek Merkezi'nde Kadınlar Meslek Sahibi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement