Naz Aydemir Akyol ve Yasemin Bradley "Hafif" Yaşamın Sırlarını Açıkladı - Son Dakika
Ekonomi

Naz Aydemir Akyol ve Yasemin Bradley "Hafif" Yaşamın Sırlarını Açıkladı

Naz Aydemir Akyol ve Yasemin Bradley "Hafif" Yaşamın Sırlarını Açıkladı

Vestel sponsorluğundaki EKS Mutfak’ta düzenlenen “Hafif ve Leziz Beslenme Sırları” atölyelerinin ilki, filenin sultanı Naz Aydemir Akyol ve Beslenme Danışmanı Dr. Yasemin Bradley’nin katılımıyla yapıldı.

11.02.2014 12:15

Vestel sponsorluğundaki EKS Mutfak'ta düzenlenen "Hafif ve Leziz Beslenme Sırları" atölyelerinin ilki, filenin sultanı Naz Aydemir Akyol ve Beslenme Danışmanı Dr. Yasemin Bradley'nin katılımıyla yapıldı.

Vestel, "Hafif ve Leziz Beslenme Sırları" atölyelerinin ilkini Beslenme Danışmanı Dr. Yasemin Bradley ve milli voleybolcu Naz Aydemir Akyol'un katılımıyla Sapphire'deki EKS Mutfak'ta düzenledi. Vestel'in küçük ev aletleri serisinden Mix&Go'nun tezgahta başrolü üstlendiği etkinliğin ev sahipliğini Vestel Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tunç Berkman yaptı.

HERKES ÇOK BEĞENDİ

"Önce koy karıştır, sonra al dolaştır" sloganıyla Vestel mağazalarındaki yerini alan Mix&Go blenderların, başta sporcular olmak üzere herkes tarafından büyük beğeniyle karşılandığını belirten Tunç Berkman şunları ifade etti:

"Şehir hayatının stresine karşı insanların sağlıklı beslenmeye ve spora verdikleri önem de giderek artıyor. Mix&Go, yoğun yaşam temposunu sağlığını ve formunu koruyarak, hastalanmadan devam ettirmeye özen gösterenlerin kısa sürede vazgeçilmezi oldu. Vestel küçük ev aletleri serisinin göz bebeği Mix&Go sayesinde hem tek tuşla sağlıklı ve leziz içecekler hazırlayabiliyor hem de taşıma kabıyla gittiğiniz her yere götürebiliyorsunuz. Erkeklerin spora giderken taze içeceklerinden uzak kalmaması için de mavi renkli Mix&Go'muzu yakında satışa sunacağız."

"MIX&GO 'YEMEK YERİNE İÇECEK' TRENDİNE AYAK UYDURUYOR"

Beslenme Danışmanı Dr. Yasemin Bradley atölyede kısa sürede sağlıklı kilo vermenin yeni formülünü anlattı. Bradley, "yemek yerine içecek" adı verilen yeni trendin incelikleri ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Vestel'in Mix&Go adını verdiği yeni blenderları bu trende ayak uydurmak ve sağlıklı bir şekilde kilo verip formu korumak için birebir. Bir haftalık diyet programı kapsamında her gün farklı bir öğünde yemek yerine doyurucu ve besleyici bir içecek koyabiliyoruz. Ancak içeceğinizin taze olması önemli... O yüzden sabah evden çıkmadan içeceğinizi Mix&Go ile hazırlayın ve yanınızda taşıyın."

"AİLECEK ÇOK SEVEREK KULLANIYORUZ"

İki antrenman arasında katıldığı atölyede kendi beslenme sırlarını paylaşan milli voleybolcu Naz Aydemir Akyol düzenli spor yapanlara şu tüyoları verdi:

"Bir sporcu için düzenli vitamin takviyesi ile vücudun direncini yüksek tutmak çok önemli. Elbette vitamin için doğal olanı tercih ediyorum. O yüzden de taze mevsim meyvelerinden Mix&Go ile hem kendime hem de eşim Cenk Akyol'a içecekler hazırlıyorum. İçecekler aynı zamanda vücudumuzun sıvı dengesini korumamızda bize yardımcı oluyor. Biz ailecek Mix&Go'yu çok severek kullanıyoruz. Cenk de eğer o sabah erkenden antrenmana gidecekse, içeceğini pratik bir şekilde hazırlıyor, yanına alıp çıkıyor."

BUZ KIRMA ÖZELLİĞİ DE VAR

Vestel Mix&Go blenderlar buz kırma özelliği ile de dikkat çekiyor. Vestel Mix&Go blenderların bulaşık makinesinde yıkanabilir karıştırma şişeleri ve paslanmaz çelik bıçakları kullanım kolaylığı sağlıyor. Meyveli süt, ayran, smoothie ve buzlu kahve gibi içecekleri sadece tek tuşla pratik bir şekilde hazırlayabilen Mix&Go blenderlar, turuncu, yeşil ve kırmızı renk seçenekleriyle mutfakları renklendiriyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Naz Aydemir Akyol ve Yasemin Bradley 'Hafif' Yaşamın Sırlarını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement