Rekabet Kurulu Sözlü Savunma Tarihlerini Açıkladı - Son Dakika
Ekonomi

Rekabet Kurulu Sözlü Savunma Tarihlerini Açıkladı

Rekabet Kurulu Sözlü Savunma Tarihlerini Açıkladı

Frito-Lay, hakkında yürütülen soruşturmanın sözlü savunması 27 Ağustos 2013 tarihinde yapılacak.

19.07.2013 15:07  Güncelleme: 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rekabet Kurumu, Paketlenmiş cips pazarında faaliyet gösteren Frito-Lay, hakkında Yürütülen soruşturmanın sözlü savunmasını 27 Ağustos 2013 tarihinde yapılacağını bildirdi. Rekabet Kurumu, çimento ve hazır beton pazarında faaliyet gösteren dört teşebbüs hakkında yürütülen soruşturmanın sözlü savunması 10 Eylül'de, endüstriyel gaz satışı alanında faaliyet gösteren üç teşebbüs hakkında yürütülen soruşturmanın sözlü savunmasını 27 Ağustos'ta gerçekleştirileceğini açıkladı.

Rekabet Kurumu'ndan yapılan açıklamada, Frito Lay Gıda San. Tic. A.Ş.'nin 4054 sayılı Kanun'un 4. ve 6. maddelerini ihlal edip etmediğinin tespiti amacıyla yürütülen soruşturmada, sözlü savunma aşamasına gelindiği bildirildi. Açıklamada, teşebbüs ile ilgili sözlü savunma toplantısının 27 Ağustos 2013 Salı günü saat 10.00'da yapılacağı belirtildi. Açıklamaya göre toplantıya katılmak isteyen şikayetçi ve üçüncü kişilerin, "Rekabet Kurulu Nezdinde Yapılan Sözlü Savunma Toplantıları Hakkında Tebliğ" uyarınca, soruşturma ile ilgili menfaat ilişkilerini ortaya koyan bilgi ve belgeleri içeren dilekçeyle 16 Ağustos 2013 Cuma günü mesai saati sonuna kadar Rekabet Kurumuna başvuracak.

-ÇİMENTO VE HAZIR BETON ALANINDAKİ 4 TEŞEBBÜSÜN SÖZLÜ SAVUNMASI 10 EYLÜL'DE-

Rekabet Kurulu, çimento ve hazır beton pazarında faaliyet gösteren dört teşebbüs hakkında yürütülen soruşturmanın sözlü savunmasını 10 Eylül 2013 tarihinde yapacak. Soruşturma, Konya Çimento Sanayi'nin, As Çimento Sanayi ve Ticaret, Göltaş Göller Bölgesi Çimento Sanayi ve Ticaret ve Denizli Çimento Sanayi'nin 4054 sayılı Kanun'un 4. maddesini ihlal edip etmediklerinin tespiti amacıyla yürütülüyor. Toplantıya katılmak isteyen üçüncü kişiler, 2 Eylül 2013 Pazartesi günü mesai saati sonuna kadar Rekabet Kurumuna başvuracak.

-ENDÜSTRİYEL GAZ SATIŞI ALANINDAKİ 3 TEŞEBBÜSÜN SÖZLÜ SAVUNMASI 27 AĞUSTOS'TA-

Kurul, endüstriyel gaz satışı alanında faaliyet gösteren üç teşebbüs hakkında yürütülen soruşturmanın sözlü savunmasını 27 Ağustos 2013 tarihinde yapacak. Soruşturma, endüstriyel gaz satışında faaliyet gösteren Linde Gaz A.Ş., Yalızlar Sınai ve Tıbbi Gazlar Teknik Hırdavat Makine Sanayi ve Orsez Sınai Tıbbi Gazlar ve Kimyevi Maddeler Ticaret Sanayi"nin 4054 sayılı Kanun'un 4. maddesini ihlal edip etmediklerinin tespiti amacıyla yürütülüyor. Toplantıya katılmak isteyen şikayetçi ve üçüncü kişiler, 16 Ağustos 2013 Cuma günü mesai saati sonuna kadar Rekabet Kurumuna başvuracak.

(HGS/ÖZK) - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Rekabet Kurulu Sözlü Savunma Tarihlerini Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement