Rekabet Kurumundan Zorlu Enerji'ye "Osmangazi" İzni - Son Dakika
Son Dakika Logo

Rekabet Kurumundan Zorlu Enerji'ye "Osmangazi" İzni

Rekabet Kurumundan Zorlu Enerji\'ye "Osmangazi" İzni
13.01.2017 15:45

Zorlu Enerji Elektrik Üretim AŞ'nin, Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ ve Osmangazi Elektrik Perakende Satış AŞ'nin paylarını satın alması işlemine, Rekabet Kurumunca izin verildiği bildirildi.

Zorlu Enerji Elektrik Üretim AŞ'nin, Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ ve Osmangazi Elektrik Perakende Satış AŞ'nin paylarını satın alması işlemine, Rekabet Kurumunca izin verildiği bildirildi.

Zorlu Enerji'nin Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yer alan açıklamasında, "Osmangazi Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketinin ve Osmangazi Elektrik Dağıtım Şirketinin yüzde 100 hissesinin şirketimizin bağlı ortaklığı Zorlu Osmangazi Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketine devri işlemine Rekabet Kurumu tarafından izin verilmiştir." ifadesi kullanıldı.

Zorlu Osmangazi Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ tarafından, Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ ve Osmangazi Elektrik Perakende Satış AŞ'nin paylarının tamamı için söz konusu şirketlerin borçlarından arındırılmış faaliyet değerleri baz alınarak 360 milyon dolar tutarında teklif verildiği açıklanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Rekabet Kurumundan Zorlu Enerji'ye 'Osmangazi' İzni - Son Dakika


Advertisement