TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Toplantısı Başladı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Ekonomi

TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Toplantısı Başladı

10.07.2024 21:16

TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Toplantısı'nın açılış kokteyli iş ve ekonomi dünyasından isimlerin katılımıyla Rahmi M. Koç Müzesi'nde yapıldı. Toplantıya Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de katılacak.

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Yüksek İstişare Konseyi Toplantısı'nın açılış kokteyli iş ve ekonomi dünyasından isimlerin katılımıyla Rahmi M. Koç Müzesi'nde yapıldı.

TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Toplantısı, yarın Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in katılımıyla gerçekleşecek. TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Ömer Aras ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan da toplantının açılış konuşmalarını yapacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Toplantısı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement