Yatırımcıların Halinden Anlamaya Çalışıyoruz" - Son Dakika
Ekonomi

Yatırımcıların Halinden Anlamaya Çalışıyoruz"

Yatırımcıların Halinden Anlamaya Çalışıyoruz"

Vakıfbank Genel Müdürü Aydoğan: "Vakıfbank olarak biz, yatırımcılarımızın halinden en iyi anlayan banka olmak için çalışıyoruz.

10.01.2014 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vakıfbank Genel Müdürü Halil Aydoğan, yatırımcıların halinden anlayan en iyi banka olmaya çalıştıklarını ve bu anlamda yapılan çalışmaların olumlu sonuçlarını aldıklarını söyledi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u makamında ziyaret eden Aydoğan, burada yaptığı konuşmada yeni yatırımlar için gereken desteği verdiklerini anlattı.

Sakarya'da da ihracat rakamlarında önemli artışlar sağlandığına işaret eden Aydoğan, "Vakıfbank olarak biz, yatırımcılarımızın halinden en iyi anlayan banka olmak için çalışıyoruz. Çalışmalarımızdan da her geçen gün olumlu sonuçlar alıyoruz" ifadelerini kullandı.

Aydoğan, Sakarya'daki iş adamlarına yönelik yeni bir çalışma başlattıklarını vurgulayarak, "Sakarya'nın büyümesinin ivme kazanması için biz neler yapabiliriz, bunu düşünüyoruz. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri için yeni bir taslak çalışmasına başladık. Sayın Başkanımızla bunun için bir araya geldik. Kendilerinin düşünceleri ve önerileriyle taslak çalışması nihayete ermiş olacak. Üyelerin çalışma hayatlarını bu çalışmayla daha kolay hale getireceğimize inanıyoruz" diye konuştu.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Kösemusul da Sakarya'daki ekonomik büyümeye paralel olarak yeni çalışmalara ihtiyaç duyduklarını aktardı.

"Sakaryamızın ekonomik anlamda hedeflerini oluşturarak bu hedefler doğrultusunda birlik ve beraberlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diyen Kösemusul, "Risk alarak gayretli çalışmalar gerçekleştiren iş dünyamız, Sakarya'mızı başarıyla temsil ediyor. Eğitime verdiğimiz büyük önemle birlikte güçlü istihdamımızın sonucu olan kaliteli üretim, yüksek ihracat artışını da beraberinde getirdi. İnşallah bu olumlu hava önümüzdeki yıl da devam edecek" şeklinde konuştu. - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Yatırımcıların Halinden Anlamaya Çalışıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement