Zafer Benli, Eüaş Yönetim Kurulu Üyeliği'ne Yeniden Atandı - Son Dakika
Ekonomi

Zafer Benli, Eüaş Yönetim Kurulu Üyeliği'ne Yeniden Atandı

Zafer Benli, Eüaş Yönetim Kurulu Üyeliği\'ne Yeniden Atandı

EÜAŞ Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Zafer Benli yeniden atandı Elektrik Üretim A.Ş.(EÜAŞ) Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Zafer Benli yeniden atandı.

03.05.2012 09:47

EÜAŞ Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Zafer Benli yeniden atandı Elektrik Üretim A.Ş. (EÜAŞ) Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Zafer Benli yeniden atandı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Türkiye Elektromekanik Sanayi Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Hilmi Baştürk, Yenilenebilir Enerji Genel Müdür Yardımcılığı'na Enerji İşleri Genel Müdür Yardımcısı Hayati Çetin getirilirken, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı'na Aslan Karanfil'in ataması yapıldı.

Başbakanlık ile Başbakan Yardımcılığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Çevre ve Şehircilik, Ekonomi, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gençlik ve Spor, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Milli Eğitim, Orman ve Su İşleri ile Sağlık Bakanlığına Ait Atama Kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre açık bulunan Başbakanlık Müşavirliği'ne Tahsin Aktı'nın ataması yapıldı. Vakıflar Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Vakıflar Meclisi Üyeliğine Ahmet Temizkök atandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi 1. Hukuk Müşavirliği'ne Yaşar Güçlü atanırken, Bitlis Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne Hakan Gür, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müşavirliği'ne Mustafa Keler getirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı'na Aslan Karanfil atandı.

-ENERJİ VE EKONOMİ BAKANLIKLARINA ATAMA-

Ekonomi Bakanlığında açık bulunan Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığı'na İhracat Genel Müdürlüğü Dış Ticaret Uzmanı Veysel Parlak atandı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Türkiye Elektromekanik Sanayi Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Hilmi Baştürk, Yenilenebilir Enerji Genel Müdür Yardımcılığı'na Enerji İşleri Genel Müdür Yardımcısı Hayati Çetin getirildi. Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Zafer Benli'nin ataması yeniden yapıldı.

-GIDA, TARIM BAKANLIĞI İL MÜDÜRLÜKLERİNE ATAMA-

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nda açık bulunan bazı il müdürlüklerine atama gerçekleştirildi. Buna göre Aksaray İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne Bakanlık Müşaviri Bestami Zabun, Amasya İl Müdürlüğü'ne Bakanlık Müşaviri Cahit Gülbay, Kahramanmaraş İl Müdürlüğü'ne Bakanlık Müşaviri İhsan Emiralioğlu, Burdur İl Müdürlüğü'ne Bakanlık Müşaviri Ahmet Dallı, Erzurum İl Müdürlüğü'ne Bakanlık Müşaviri Zekeriya Erdurmuş, Eskişehir İl Müdürlüğü'ne Halil Çankaya getirildi.

-ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NE KÜÇÜK ATANDI-

Milli Eğitim Bakanlığı'nda açık bulunan Strateji Geliştirme Başkanlığı'na Nurettin Konaklı atanırken, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü'ne Mehmet Küçük'ün ataması yapıldı.

-BAKANLIK MÜŞAVİRLİKLERİNE ATAMA-

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nda açık bulunan Bakanlık Müşavirliklerine Mustafa Yaraşır, Dr. Ahmet Gelişgen, Ramazan Karakoç, Sağlık Bakanlığı'nda açık bulunan Bakanlık Müşavirliği'ne Murat Kalem getirildi. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Zafer Benli, Eüaş Yönetim Kurulu Üyeliği'ne Yeniden Atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement