Bu Radyo Hayatınızı Kurtaracak! - Son Dakika
Emlak

Bu Radyo Hayatınızı Kurtaracak!

Bu Radyo Hayatınızı Kurtaracak!

05.01.2018 15:19

Dünya üzerinde her yıl çeşitli doğal afetler yaşanıyor. Hem maddi hem de manevi zararlar oluşturan bu doğal afetler ise elbette önlem gerektiriyor. Bu doğrultuda karşımıza çıkan Philips Portable Survival Radio, acil durumlarda dış dünya ile bağlantıyı sürdürmeyi sağlıyor. Her daim şarj gerektirmeyen bu radyo için "günümüz cihazlarına adeta kafa tutuyor" desek yeridir.

Şu anda birçok akıllı telefon, ne yazık ki FM Radio çipi bulundurmuyor. Haliyle olası bir acil durumda FM Radio sinyallerini edinebilmek bu cihazlar ile oldukça zor. Doğal afetlerde akıllı telefonun yerini alabilecek olan Philips Portable Survival Radio ise her türlü kötü durum hesaba katılarak geliştirildi. Üstelik bu kötü durumlar, Hollywood filmlerinde karşımıza çıkan kıyamet senaryolarını dahi neredeyse kapsıyor.

Mekanik şarj ile her daim bağlantıda kalın

İçerisinde taşınabilir bir şarj ünitesi barındıran Portable Survival Radio, bu ünitenin bitmesi durumunda ise kullanıcısını yarı yolda bırakmıyor. Mekanik şarj ile donatılan radyo, döndürülebilen mekanizması sayesinde çalışmaya devam ediyor. Şarjının bitmesini beklemeden mekanik aksamdan yararlanabilirsiniz. Bu sayede çalışmayı sürdüren radyo, frekansları edinerek dış dünyadan bilgi almanızı kolaylaştırıyor. Üstelik cihazdaki özellikler bunlarla sınırlı değil.

Radyo olarak kullanılabildiği gibi güçlü bir fener olarak da kullanılabilen Philips Survival Radio, tek bir buton yardımıyla etrafı aydınlatıyor. Radyo modunu kullanırken feneri devreye alabileceğiniz gibi, herhangi bir özelliği de isteğe bağlı bir şekilde kullanabilirsiniz. FM, LW ve MW radyo olarak çalışan cihaz, acil durumlarda hayat kurtarıcı olmayı başarıyor.

Diğer cihazlarınızı şarj edin

Fener ve radyo özelliklerinin yanında, ayrıca USB noktasına da sahip olan Philips Portable Survival, bu sayede elektronik cihazların şarj edilmesine imkan tanıyor. Yani cihaz sayesinde kitlesel iletişim sağlandığı gibi, farklı aletlerin kullanılması da mümkün hale geliyor. Böylelikle radyoyu akıllı telefonunuz ile ayırmadan taşımanız da mümkün. Yan tarafından bulunan USB, cihazın kullanım aşamasında olumsuz bir etki yaratmıyor.

Radyo kontrol düğmeleri, cihazın arka bölümünde konumlandırılıyor. Kolayca kullanılması adına her şeyin düşünüldüğü cihazda tek bir parmak hareketiyle pek çok özelliği devreye alabiliyorsunuz. Koyu yeşil renkte olacak şekilde tasarlanan cihaz, ayrıca şık görünmeyi de başarıyor. Felaket anında dahi bir nebze de olsa şık olmayı sürdürmenize imkan tanıyan cihaz, akıllıca dizayn edildi. Anında kavrayabileceğiniz radyoyu istediğiniz yere kolaylıkla götürebilirsiniz. Üstelik anten bölümünün iç içe geçmesi de cihazın taşınabilir oluşuna olumlu yönde etki ediyor.

Kaynak: Milliyetemlak.com

Son Dakika Emlak Bu Radyo Hayatınızı Kurtaracak! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement