Vatandaş Erbaa Park Vadi Projesinin Tadını Çıkardı - Son Dakika
Emlak

Vatandaş Erbaa Park Vadi Projesinin Tadını Çıkardı

Vatandaş Erbaa Park Vadi Projesinin Tadını Çıkardı

"Erbaa Park Vadi Projesi" çerçevesinde Kelkit Çayı kıyısında oluşturulan gölde, vatandaşlara gezinti yapma imkanı sunuldu.

28.05.2013 16:08  Güncelleme: 16:17

Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Erek Mahallesi'nde Kelkit Çayı kıyısında 2011 yılında hayata geçirdikleri "Erbaa Park Vadi Projesi"nin birinci etabının bir süre önce tamamlandığını söyledi.Önceden çöp ve molozların döküldüğü bölgede uyguladıkları proje kapsamında, vatandaşlara deniz bisikletleri ve botlarla gölde gezinti imkanı sunduklarını, balık avlamak isteyenler için alanlar oluşturduklarını belirten Yenihan, gölde yaptıkları "Sevda Köprüsü"nde yeni evlenecek çiftlerin hatıra fotoğrafı çektirdiğini aktardı.

Yenihan, "Gençlerimiz, deniz bisikletleri ve sandallarla tanıştı. İnşallah yakın zamanda balık tutmayı da serbest hale getiriyoruz. Erbaa'ya deniz geldi. Antalya'ya, deniz kenarına gitmeye gerek yok" ifadesini kullandı.

Projenin ikinci etap çalışmalarına başlayacaklarını kaydeden Yenihan, "Samsun'dan sonra Karadeniz'in en büyük ikinci rekreasyon alanını burada inşa etmiş olacağız. Erbaalı hemşehrilerimize doğal ortam sunuyoruz. Burası birkaç yıl içinde doğa harikası bir görünüme kavuşacak" diye konuştu.

Projenin 4 etaptan oluştuğunu ifade eden Yenihan, proje çalışmalarının yaklaşık 10 milyon Türk lirasına mal olacağını belirtti.

Kaynak: Star

Son Dakika Emlak Vatandaş Erbaa Park Vadi Projesinin Tadını Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement