İçişleri Bakanlığının kararının ardından kuaför ve berberler doldu taştı - Son Dakika
Genel

İçişleri Bakanlığının kararının ardından kuaför ve berberler doldu taştı

21.03.2020 18:56  Güncelleme: 18:58

İçişleri Bakanlığının kararının ardından kuaför ve berberler doldu taştı İçişleri Bakanlığı'nın korona virüsle mücadele kapsamında aldığı karar sonrasında kuaför ve berber salonları doldu taştı.

İçişleri Bakanlığının kararının ardından kuaför ve berberler doldu taştı

İSTANBUL - İçişleri Bakanlığı'nın korona virüsle mücadele kapsamında aldığı karar sonrasında kuaför ve berber salonları doldu taştı.

İçişleri Bakanlığı, Korona virüs tedbirleri kapsamında berber, kuaför, güzellik merkezlerinin faaliyetleri bugün saat 18.00 itibariyle geçici süreliğine durdurulacağını açıkladı. Kararı duyan vatandaşlar yakınında bulunan berberler ve kuaför salonlarına akın etti. Berberler vatandaşları traş etmek için hummalı bir çalışma içine girerken, vatandaşlar ise uzun süre traş olmak için sıra bekledi.

"Çok iyi bir düşünce, korkarak çalışıyorduk zaten"

Berberde çalışan Şadi Uğur, "İçişleri Bakanlığımızın aldığı karardan dolayı saat 18.00'den itibaren kapatıyoruz. Son müşterilerimizi alıyoruz. Çok iyi bir düşünce, korkarak çalışıyorduk zaten. İyi oldu ancak ekonomik olarak sıkıntıya gireceğiz, inşallah devletimiz bizi de düşünür" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Genel İçişleri Bakanlığının kararının ardından kuaför ve berberler doldu taştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement