Zile'de ev ve iş yerleri sular altında kaldı: Vatandaşlar kendi çabalarıyla suyu tahliye etmeye çalıştı - Son Dakika
Genel

Zile'de ev ve iş yerleri sular altında kaldı: Vatandaşlar kendi çabalarıyla suyu tahliye etmeye çalıştı

Tokat'ın Zile ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle ev ve iş yerlerini su bastı. Vatandaşlar kendi çabalarıyla suları tahliye etmeye çalıştı. Su baskınları nedeniyle birçok ev ve iş yerinde maddi hasar meydana geldi.

11.05.2024 22:29

Zile'de ev ve iş yerleri sular altında kaldı: Vatandaşlar kendi çabalarıyla suyu tahliye etmeye çalıştı

TOKAT - Tokat'ın Zile ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle ev ve iş yerlerini su bastı. Vatandaşlar kendi çabalarıyla suları tahliye etmeye çalıştı.

Zile ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle Galericiler sitesi mevkiinde bulunan ev ve iş yerleri sular altında kaldı. Şiddetli yağış nedeniyle birçok binayı su bastı. Vatandaşlar kendi çabalarıyla suyu tahliye etmeye çalıştı. Su baskınları nedeniyle birçok ev ve iş yerinde maddi hasar meydana geldi. Vatandaşlar, sel sularıyla mücadele ederek eşyalarını kurtarmaya çalıştı.

Zile Belediyesi ekiplerinin yağışın etkili olduğu bölgelerdeki çalışmaları yetersiz kaldı. Alt yapı yetersizliği nedeniyle dükkanlardaki su birikintisi diz kapağına kadar yükseldi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Zile'de ev ve iş yerleri sular altında kaldı: Vatandaşlar kendi çabalarıyla suyu tahliye etmeye çalıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement