'15 Temmuz Milli İradede Destanı" Fotoğraf Sergisi - Son Dakika
Güncel

'15 Temmuz Milli İradede Destanı" Fotoğraf Sergisi

Yüksek Öğrenim Kurumu Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Samsun İl Müdürlüğü'nce Anadolu Ajansı çalışanlarının çektiği fotoğrafların yer aldığı "15 Temmuz Milli İradede Destanı" fotoğraf sergisi açıldı.

06.09.2016 18:13

Yüksek Öğrenim Kurumu Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Samsun İl Müdürlüğü'nce Anadolu Ajansı çalışanlarının çektiği fotoğrafların yer aldığı "15 Temmuz Milli İradede Destanı" fotoğraf sergisi açıldı.

KYK Samsun İl Müdürlüğü bahçesinde açılan ve FETÖ'nün darbe girişimine karşı halkın verdiği mücedelenin gösterildiği fotoğrafların yeraldığı serginin açılışını KYK Samsun İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu yaptı.

Anadolu Ajansı çalışanlarının çektiği 50 fotoğrafın yeraldığı serginin açılışında konuşan Kasapoğlu, FETÖ'nün darbe girişimine karşı halkın demokrasiye ve milli iradeye nasıl sahip çıkıldığının bilinmesi ve milletin küllerinden yeniden çıkmak için nasıl dik durduğunun unutulmaması gerektiğini söyledi.

Samsun'da KYK'ya ait 16 öğrenci yurdunda da fotoğraf sergisinin açılacağını belirten Kasapoğlu, "15 Temmuz gecesini öğrencilerimiz unutsun istemiyoruz. Çünkü demokrasiye nasıl sahip çıkarak varoluş mücadelesi verildiğini gösteren bu fotoğraf sergisini herkes görsün istiyoruz. 15 temmuz inanılmaz bir geceydi. İnsanlarımız yüreklerini canlarını ortaya koydu. Bu olayı gençlerimizin unutmasını istemiyoruz. Milletimizin milli iradeye demokrasiye nasıl sahip çıktığının hafızalarda yer etmesi için bütün öğrenci yurtlarımızda bu sergiyi açacağız.Yurtlarımızda 12 bin 700 öğrencimiz kalıyor. Bütün öğrencilerimizin bu sergiyi görmesini istiyoruz. " dedi.

Kasapolu, il müdürlüğü bahçesindeki serginin bir hafta açık kalacağını daha sonra serginin yurtlarda açılacağını sözlerine ekledi

\'15 Temmuz Milli İradede Destanı" Fotoğraf Sergisi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel '15 Temmuz Milli İradede Destanı' Fotoğraf Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement