19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı - Son Dakika
Güncel

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

19 Mayıs Atatürk\'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Batman'ın Sason ilçesinde tören düzenlendi.

19.05.2019 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Batman'ın Sason ilçesinde tören düzenlendi.

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Milli Mücadele'yi başlatmak üzere 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışının 100. yılı etkinlikleri kapsamında Sason Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Eşref Çelik, törende yaptığı konuşmada, kurtuluş mücadelesinin adımlarının atıldığı 19 Mayıs'ın 100. yıl dönümünü kutladıklarını söyledi.

Çelik, "Milletimizin vatanı ve değerleri için verdiği onurlu mücadelenin adı olan 19 Mayıs'ın 100. yıl dönümüne ulaşmanın heyecanı içerisindeyiz. Geçmişini, tarihini, kültürünü bilen, özüne ve geçmişine sahip çıkan ve bunu da gençlerine aktarabilen toplumlar ilelebet yaşama hakkına sahiptirler.

Törende daha sonra öğrenciler şiirler okudu, göster sundu, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi.

Tören sonunda protokol üyeleri, vatandaşlar ve öğrenciler müzik eşliğinde halay çekti.

Programa Kaymakam Abdullah Özadalı, Belediye Başkanı Muzaffer Aslan, Jandarma Asayiş Bölük Komutanı Binbaşı Muhammet Topal, Tabur Komutanı Mehmet Kahya, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Murat Sudagezer, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement