Samsun'da yaklaşık 2 gram bonzai ile yakalanan bir kişi çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından 'uyuşturucu ticareti' suçundan tutuklandı.
Olay, İlkadım ilçesi Kökçüoğlu Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, alınan istihbarat doğrultusunda 37 yaşındaki Ş.Ö.'yü takibe aldı. Ş.Ö., polisleri fark edince aracının camından dışarı bir şey attı. Narkotik ekibi araçtan atılan poşeti incelediğinde içinde yaklaşık 1 gram bonzai adlı uyuşturucu madde ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan Ş.Ö.'nün içinde bulunduğu otomobilde yapılan aramada yaklaşık 1 gram daha bonzai bulundu.
KOM Şube Müdürlüğü'ndeki sorgulanması tamamlanan Ş.Ö., bugün çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. - SAMSUN
Son Dakika › Güncel › 2 Gram Bonzai ile Yakalanınca Tutuklandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.