Tortum'da 3 Ev ve 2 Ahırı Yandı - Son Dakika
Güncel

Tortum'da 3 Ev ve 2 Ahırı Yandı

Tortum\'da 3 Ev ve 2 Ahırı Yandı

Erzurum'un Tortum ilçesinin Serdarlı beldesinde nasıl çıktığı belirlenemeyen yangında, çiftçi Tevfik Çiçek ve oğullarına ait 3 ev ile 2 ahır yandı.

17.09.2013 11:45  Güncelleme: 15:27

Erzurum'un Tortum ilçesinin Serdarlı beldesinde nasıl çıktığı belirlenemeyen yangında, çiftçi Tevfik Çiçek ve oğullarına ait 3 ev ile 2 ahır yandı. Tevfik Çiçek, ahırdaki 35 büyükbaş hayvanını alevlerine arasına girerek kurtardı.

Yangın beldenin Aşağı Katıklı mahallesinde dün meydana geldi. 60 yaşındaki Tevfik Çiçek ile iki oğluna ait evlerda çıkan yangında alevler ahırlara da sıçradı. Tevfik Çiçek, ahırdaki hayvanlarını yanmaması için alevlerin sardığı ahırlara girerek 35 büyükbaş hayvanı dışarı çıkardı. İtfaiye ekiplerinin çalışmalarına rağmen Çiçek ailesinin 3 evi, 2 ahırı, 10 ton yakacak odunu ve hayvanlarının yemleri yandı. Hayvanlarını kurtardığı sırada el ve yüzünün bir bölümü yanan Tevfik Çiçek, Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yangının bir anda çıktığını, kısa sürede yayıldığını belirten Çiçek, "Hayvanlarımı kurtardım ama 3 ev bütün eşyalarıyla yandı. Her şeyimiz kül oldu. Çocuklarımla birlikte sokakta kaldık. Biz ne yapacağız şimdi ?" dedi.

Yangın yerinde söndürme çalışmalarını izleyen komşu belde Bağbaşı Belediye Başkanı Karabey Eroğlu, Tevfik Çiçek ve ailesine gereken desteği vereceklerini söyledi. - Erzurum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tortum'da 3 Ev ve 2 Ahırı Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement