7 Kez Bıçaklayıp Cep Telefonunu Gasp Ettiler - Son Dakika
Güncel

7 Kez Bıçaklayıp Cep Telefonunu Gasp Ettiler

7 Kez Bıçaklayıp Cep Telefonunu Gasp Ettiler

Samsun'da 43 yaşındaki Hasan Sivaz'ı, gasp ettikleri iddia edilen Serkan Arslan ile Adem Memiş yakalandı.

23.01.2013 15:23  Güncelleme: 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da 43 yaşındaki Hasan Sivaz'ı, 7 yerinden bıçaklayıp cep telefonunu gasp ettikleri iddia edilen 20 yaşındaki Serkan Arslan ile 27 yaşındaki Adem Memiş yakalandı. İki şüpheli, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, İlkadım İlçesi Kılıçdede Mahallesi'nde, 3 gün önce meydana geldi. İddiaya göre, iki kişi, Samsun Bölge Hıfzısıhha Enstitüsü Müdürlüğü'nde tekniker olarak görev yapan Hasan Sivaz'ın yolunu kesip sigara istedi. Sivaz'ın, sigara içmediğini söylemesi üzerine şüpheliler bu kez para istedi. "Param yok" yanıtını alan şüpheliler, Sivaz'ı kalça ve bacaklarından 7 bıçak darbesiyle yaraladı, ardından da cep telefonunu alarak kaçtı.

Çevredekiler tarafından kaldırıldığı hastanede tedaviye alınan Hasan Sivaz'ın ifadeleri doğrultusunda harekete geçen polis, şüphelilerin, çeşitli suçlardan sabıkaları bulunan Serkan Arslan ve Adem Memiş olduğunu belirledi. Kısa sürede yakalanan şüpheliler, polise verdikleri ifadelerinde suçlamayı kabul etti. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan Memiş ve Arslan tutuklanarak cezaevine gönderildi. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 7 Kez Bıçaklayıp Cep Telefonunu Gasp Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement