ABBD'den Vali Süleyman Kamçı 'ya Ziyaret - Son Dakika
Güncel

ABBD'den Vali Süleyman Kamçı 'ya Ziyaret

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesi Yeni Yönetim Kurulu Malatya Valisi Süleyman Kamçı 'yı Makamında Ziyaret Etti.

16.12.2014 16:01

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, beraberinde yönetim kurulu üyeleri Hidayet Özpolat, Semira Aktaş, Kadir Değirmenci, Resul Özbey, Malatya Valisi Süleyman Kamçı 'ya nezaket Ziyaretinde Bulundular.

Başkan Dağ, Dernek çalışmalarıyla ilgili Vali Kamçı'ya bazı bilgiler verdi. Başkan Dağ Şu İfadelerde Bulundu; Bizler Anadolu Basın Olarak gördüğümüzü ve yazarız ve duyduğumuzu ve başkaların söylediklerine kulak vermeyiz. Biz dernek olarak tüm basın camialarla uyum içinde olduk ve olmaya da devam edeceğiz.
Başkan Dağ, Basının zor şartlarda görev yaptığını dile getirerek, basın ile ilgili sorunları Süleyman Kamçı 'ya iletti. Dağ konuşmasında Malatya Valisi Sayın Süleyman Kamçı, Malatya'mız için çok önemlidir. Sayın Valimiz Süleyman Kamçı, Gaziantep'te Valilik yaptığı dönemde güzel hizmetleri ve çalışmaları olmuştur dedi. İnşallah bu çalışmalar Malatya'mızda yansıtır. Bizlerde Anadolu Basın Birliği Derneği, basın olarak sayın valimizin yanında olacağız'' İfadelerini Kullandı

Vali Kamçı, Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesi Yönetimine Nezaket Ziyaretinden Dolayı Teşekkür Etti.
Kamçı, Basınımızın zor şartlarda görev yaptığını biliyoruz. Bizlerde elimizden geldiği kadar, basınımızın yanında olmaya ve sıkıntılarını dinleyip çözüme kavuşturmaya özenle yaklaşım sergiliyoruz. Malatya basınını çok iyi gördüm ve bizler basınımızla birlikte Malatya'mıza hizmet edeceğiz dedi.

Vali Kamçı, Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Yönetiminin nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür etti, çalışmalarından başarılar diledi. Nezaket ziyaretinden sonra toplu resim çekimi gerçekleştirildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ABBD'den Vali Süleyman Kamçı 'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement