ABD'de, Adliye Önünde Silahlı Saldırı: 3 Ölü - Son Dakika
Son Dakika Logo

ABD'de, Adliye Önünde Silahlı Saldırı: 3 Ölü

ABD\'de, Adliye Önünde Silahlı Saldırı: 3 Ölü
12.07.2016 02:00

ABD'nin Michigan eyaletine bağlı Berrien bölgesinde, adliye önünde meydana gelen silahlı saldırıda, aralarında silahlı saldırganın da bulunduğu 3 kişi öldü.

ABD'nin Michigan eyaletine bağlı Berrien bölgesinde, adliye önünde meydana gelen silahlı saldırıda, aralarında silahlı saldırganın da bulunduğu 3 kişi öldü.

Berrien'deki adliye binasının önünde meydana gelen silahlı saldırıda 3 kişinin öldüğü, 1 kişinin de yaralandığı belirtildi. Hayatını kaybeden 2 kişinin adliyede memur olarak çalıştıkları, diğer ölen şahsın da saldırgan olduğu belirtildi.

Saldırı sonrası adliye çalışanlarının binadan çıkmasına izin verilmedi. Polis bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı. Polislerle çatışmaya giren saldırgan ölü olarak ele geçirildi.

Geçtiğimiz günlerde Teksas'ın Dallas şehrinde polise yönelik silahlı saldırı gerçekleştirilmiş, saldırıda 5 polis memuru yaşamını yitirmişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ABD'de, Adliye Önünde Silahlı Saldırı: 3 Ölü - Son Dakika


Advertisement