Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh El Nahyan, Sırbistan'da - Son Dakika
Güncel

Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh El Nahyan, Sırbistan'da

Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh El Nahyan, Sırbistan\'da

Abu Dabi Veliaht Prensi ve Birleşik Arap Emirlikleri Silahlı Kuvvetler Başkomutan Yardımcısı Şeyh Muhammed bin Zayed El Nahyan, Sırbistan'da temaslarda bulundu.

10.01.2013 12:31

Abu Dabi Veliaht Prensi ve Birleşik Arap Emirlikleri Silahlı Kuvvetler Başkomutan Yardımcısı Şeyh Muhammed bin Zayed El Nahyan, Sırbistan'da temaslarda bulundu.

El Nahyan, Sırbistan ziyareti kapsamında başkent Belgrad'da, Cumhurbaşkanı Tomislav Nikoliç, Başbakan İvitsa Daçiç, Savunma Bakanı Aleksandar Vuçiç, Maliye ve Ekonomi Bakanı Mlacan Dinkiç, başbakan yardımcıları Rasim Lyayiç ve Yovan Krkobabiç ile bir araya geldi.

Sırbistan Başbakanlığı'ndan konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada,

"samimi ve dostane bir ortamda yapılan görüşmeyle Birleşik Arap Emirlikleri ile Sırbistan arasındaki ikili ilişkilerin her alanda geliştirilmesinin amaçlandığı" belirtildi.

Açıklamada, "Cumhurbaşkanı Nikoliç, iki ülke arasında özellikle tarım, yüksek teknoloji ve savunma teknolojisi alanlarındaki önemli işbirliğine vurgu yapmaktadır" ifadelerine yer verildi.

Üst düzey yetkililerin katılımıyla gerçekleştirilen heyetler arası görüşmelerde de Sırbistan ve Birleşik Arap Emirlikleri arasındaki ekonomik ilişkilerin geliştirilmesine özellikle vurgu yapıldığı belirtildi.

Muhabir: Medin Haliloviç - Kayhan Gül

Yayıncı: Serkan Fidan - BELGRAD

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh El Nahyan, Sırbistan'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement