Acılı Kızın Çağrısı 'Babam Seninle Hayallerimiz Nerede Kaldı - Son Dakika
Güncel

Acılı Kızın Çağrısı 'Babam Seninle Hayallerimiz Nerede Kaldı

Acılı Kızın Çağrısı \'Babam Seninle Hayallerimiz Nerede Kaldı

Manisa'nın Soma İlçesi'ndeki maden faciasında hayatını kaybeden 301 işçinin aileleri ve yakınları, maden şehitliğine akın etti.

27.07.2014 15:13

Manisa'nın Soma İlçesi'ndeki maden faciasında hayatını kaybeden 301 işçinin aileleri ve yakınları, maden şehitliğine akın etti. Aileler faciada can veren işçilerin mezarı başında gözyaşı döktü. İşçilerden Celal Sevinç'in eşi Havva Sevinç, kızları Döne sevinç, Serpil Sevinç ve oğlu Salih Efe Sevinç'i de yanına alıp şehitliği ziyaret etti. Havva Sevinç eşinin mezarı başında dua edip kuran okudu. Baba acısını yaşayan çocukların ise, gözyaşlarına hakim olamadıkları gözlemlendi. Kız kardeşlerden Havva Sevinç'in babasının mezarının başına bıraktığı mektup ise, okuyanları gözyaşlarına boğdu. Babasına olan özlemini yazan Havva Sevinç, mektubunda, 'Selamun aleyküm babacım, aleykümselam babacım. Sensiz geçen ilk bayramımız. Ellerini öpemiyoruz babacım. Ama kabrindeyiz şu an. Mekanın cennet olsun. Kabrin nur olsun baba. Arife günü şehitliğe gittik baba. Başucuna oturduk üç kardeş boynumuz buruk kaldı. Her bayram yanımızdaydın. Bu bayram yoksun babam. Olsaydın bayram namazına giderdin. Annem kahvaltı hazırlardı. Biz de kardeşlerimle bayramlıklarımızı giyerdik. Namazdan geldiğinde hep birlikte kahvaltımızı yapardık. Babam sen bizi akrabalarımıza götürürdün, getirirdin babam. Bu bayram yoksun babam. Kim gezdirecek bu bayram bizi babam. Yoksun babam yine yoksun. Bizler yalnız kaldık babam. Babam seninle hayallerimiz nerde kaldı babam. Babam yoksun yanımızda yine yoksun. Babam yoksun satırlarına yer verdi. Kız kardeşler arıca, anneleri kuran okuduğu sırada ağlayan kardeşlerini sakinleştirmeye çalıştı.

OĞLUNUN MEZARINA ÇİÇEK DİKTİ

Şehitliği ziyaret eden ailelerden birisi de Uğur Çolak'ın babası, annesi ve oğlu oldu. Torunları 22 aylık İsmail Ayaz Çolak'ı da yanlarına alan baba İsmail Çolak ve anne Gülsüm Çolak, şehit madenci oğullarının mezarı başında gözyaşı döktü. Anne Gülsüm Çolak, madenci oğlunun mezarına çiçek dikti, bayram şekeri bıraktı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Acılı Kızın Çağrısı 'Babam Seninle Hayallerimiz Nerede Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement