Adana'da Otomobil Göle Uçtu: 2 Ölü, 4 Yaralı (2) - Son Dakika
Güncel

Adana'da Otomobil Göle Uçtu: 2 Ölü, 4 Yaralı (2)

Adana\'da Otomobil Göle Uçtu: 2 Ölü, 4 Yaralı (2)

Sürücü DE ÖLDÜ Seyhan Baraj Gölü'ne uçan otomobilden çıkartılıp, duran kalbi çalıştırıldıktan sonra hastaneye kaldırılan ve otomobilin sürücüsü olduğu belirtilen 23 yaşındaki Ferdi Taş da doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

29.10.2015 12:39

Sürücü DE ÖLDÜ

Seyhan Baraj Gölü'ne uçan otomobilden çıkartılıp, duran kalbi çalıştırıldıktan sonra hastaneye kaldırılan ve otomobilin sürücüsü olduğu belirtilen 23 yaşındaki Ferdi Taş da doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Kazada ölen 3 gencin cesetleri otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Kazada hayatını kaybeden 18 yaşındaki Okan Ünal'ın annesi Meryem Ünal, oğlunun ölümüne inanmak istemedi. Akşam saatlerinde Ferdi Taş'ın telefonla aradığını belirten anne Meryem Ünal, "Evde oturuyordu, telefon geldi. 'dolaşmaya gidiyorum' diyerek çıktı. Allah kimseye böyle bir acıyı yaşatmasın. Ben yaşadım, düşmanım yaşamasın" diye gözyaşı döktü.

ARAÇ KİRALIK

Yaşamını yitiren Hüseyin Kaplan'ın yakınları, "Akşam Ferdi Taş hepsine mesaj atmış, telefonla arayıp 'araba kiraladım' gelin gezelim diyerek çağırmış. Onlar da çıkıp gitmişler" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana'da Otomobil Göle Uçtu: 2 Ölü, 4 Yaralı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement