Adana Lösemi Hastası Mustafa Can, Arabalı Yatak Hayaline Kavuştu - Son Dakika
Güncel

Adana Lösemi Hastası Mustafa Can, Arabalı Yatak Hayaline Kavuştu

Adana'da 5'inci sınıf öğrencisi lösemi hastası 11 yaşındaki Mustafa Can Giriş, hayali olan arabalı yatağa kavuştu.

07.12.2017 13:58

Adana'da 5'inci sınıf öğrencisi lösemi hastası 11 yaşındaki Mustafa Can Giriş, hayali olan arabalı yatağa kavuştu. Kentte 16 yıl önce evlenen 39 yaşındaki Cuma Giriş ve 41 yaşındaki Emine Giriş'in, en büyüğü 15, en küçüğü 6 yaşında olan 4 çocukları oldu. 1.5 yıl önce rahatsızlanan Mustafa Can'ı hastaneye götüren, zaman zaman şoförlük yapan baba, oğlunun lösemi olduğunu öğrendi. Mustafa Can, 9 ay boyunca Adana Numune Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi gördü. Mustafa'ya şu anda ilaç tedavisi uygulandığını anlatan anne Songül Giriş, Her hafta hastaneye giderek kan sayımı yapıyoruz. Hastalığın iyileşmesini bekliyoruz. Aksi takdirde son çare olarak ilik nakli yapılacak. Oğlumuz hastalığının lösemi olduğunu bilmiyor. Biz ona 'Kan değerlerin düşük, iyileşeceksin' diyoruz dedi.

ARABALI YATAĞINA KAVUŞTU

Çok sevdiği polis üniformasını üzerinden çıkarmayan Mustafa Can Giriş, tek hayalinin arabalı bir yatak olduğunu, bu güne kadar kendine ait yatağının olmadının söyledi. Bunun üzerine Yüreğir Belediyesi, Mustafa Can'a arabalı bir yatak yolladı. Anne Emine Giriş ise yetkililere teşekkür ederek, Mustafa çok mutlu oldu, yatağından çıkmıyor. Onun bu arzusunu gerçekleştirenlere teşekkür ederiyoz dedi.

POLİSLER ZİYARET ETTİ

Ayrıca Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri de Giriş ailesini evinde ziyaret etti. Polisler yanlarında getirdikleri, oyuncak ve yeni polis elbisinin ise Mustafa Can ve kardeşlerine verdi. Üniformalı polislerin telsizleriyle poz veren Mustafa Can, onlarla da sohbet etti.

Adana Lösemi Hastası Mustafa Can, Arabalı Yatak Hayaline Kavuştu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Lösemi Hastası Mustafa Can, Arabalı Yatak Hayaline Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement