Adanaspor Teknik Direktörü İpekoğlu Başarı Yürekten Oynamak Geçer - Son Dakika
Güncel

Adanaspor Teknik Direktörü İpekoğlu Başarı Yürekten Oynamak Geçer

Adanaspor Teknik Direktörü İpekoğlu Başarı Yürekten Oynamak Geçer

Dha SPOR-Adanaspor Teknik Direktörü İpekoğlu Başarı yürekten oynamak geçerPTT 1'inci Lig'in lideri Adanaspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, başarının sırrını, Yürekten oynamak diye açıkladı.

25.03.2016 16:10

Dha SPOR- Adanaspor Teknik Direktörü İpekoğlu Başarı yürekten oynamak geçer

PTT 1'inci Lig'in lideri Adanaspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, başarının sırrını, Yürekten oynamak diye açıkladı.

Oyuncularıyla zaman zaman bir araya geldiğini ve konuşmalar yaptığını anlatan Engin İpekoğlu, bu konuda şunları söyledi

Biz her zaman şu mantıkla ilerledik. Bizim yenemeyeceğimiz hiçbir takım yok, yenilmeyeceğimiz de hiçbir takım yok. Bizim hiçbir maçımızın garantisi de yok.

Biz bugüne kadar saha içerisinde sergilediğimiz takım oyunu, oyun disiplini ve yürekten oynayarak kazandık. Bugüne kadar görev alan futbolcularımızın tamamı işini ciddiyetiyle yapmıştır. Bundan sonra da ciddi bir şekilde yapacaklarına inanıyorum.

'MÜCADELEMİZ SÜRECEK'

Adana Demirspor'la oynadıkları derbiden sonra Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) verdiği cezaları da değerlendiren Engin İpekoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü

Açıkcası bununla ilgili çok yorum yapmak istemiyorum. Federasyon bir ceza vermiş, bu cezayı da çekeceğiz. Sorun değil artık bu saatten sonra. Tabiki taraftarlarımızın statta olması desteklemesi bizim açımızdan çok önemli. Ama seyirci bile olmasa kaldı ki o gün maça gelemeyenler bundan sonraki maça gelebilecek, bizde çıkıp mücadelemizi vereceğiz.

GOLCÜ ERGİN 3 HAFTA YOK

Adanaspor'da attığı 10 golle takımının en golcü oyuncusu olan Ergin Keleş, Altınordu maçı öncesinde sakatlanarak kadrodan çıkarıldığını hatırlatan Engin İpekoğlu, Milli maç arası ufak tefek sakatlıkları bulunan arkadaşların tedavileri ve dinlenmesi açısından takıma olumlu yansır. Renan da büyük ihtimalle Karşıyaka maçında aramızda. Ergin Keleş'in kasığındaki sakatlığın tedavisi 3 hafta daha sürecek diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adanaspor Teknik Direktörü İpekoğlu Başarı Yürekten Oynamak Geçer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement