Adliyeye Sevk Edilen 32 Kişiden 22'si Tutuklandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Adliyeye Sevk Edilen 32 Kişiden 22'si Tutuklandı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Şanlıurfa’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgüte finansman destek sağladıkları iddiasıyla gözaltına alınarak dün adliyeye sevk edilen 32 iş adamı ve doktordan 22’si tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 10 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Şanlıurfa'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgüte finansman destek sağladıkları iddiasıyla gözaltına alınarak dün adliyeye sevk edilen 32 iş adamı ve doktordan 22'si tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 10 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'da devam eden FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgüte finansman destek sağladıkları iddiasıyla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından daha önceden gözaltına alınarak dün adliyeye sevk edilen 32 iş adamı ve doktordan 22'si tutuklanarak cezaevine gönderilirken 10 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Advertisement