Afyon - Belediye Başkanı ve Basın Mensupları At Bindi - Son Dakika
Güncel

Afyon - Belediye Başkanı ve Basın Mensupları At Bindi

Afyon - Belediye Başkanı ve Basın Mensupları At Bindi

Belediye Başkanı ve basın mensupları at bindi Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Atlı Spor Kulübü'nde basın çalışanları için etkinlik düzenlendi.

24.07.2015 17:58

Belediye Başkanı ve basın mensupları at bindi

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Atlı Spor Kulübü'nde basın çalışanları için etkinlik düzenlendi. Programda, Belediye Başkanı Çoban ve basın mensupları ata bindi.

Atlı Spor Kulübü'ndeki programa Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Basın İlan Kurumu İl Müdürü Selami Çalışkan, Basın Yayın ve Enformasyon Afyonkarahisar İl Müdürü Ali Fuat Gölbaşı, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği (AGD) Başkanı Mehmet Abdioğulları, yerel gazete temsilcileri ve basın mensupları katıldı.

Belediye Başkanı Çoban, Gazeteciler ve Basın Bayramı'nın sadece programa katılan basın mensupları ve ailelerine değil dünyada görev yapan tüm basın mensuplarına güzellikler getirmesini diledi. Başkan Çoban ve basın mensupları daha sonra ata binerek gezinti yaptı. Başkan Çoban, gazeteciler ata bindiğinde ise makinelerini alarak fotoğraf çekti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Afyon - Belediye Başkanı ve Basın Mensupları At Bindi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement