Ağrı Askf'den Türkiye Futbol Federasyonuna Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Ağrı Askf'den Türkiye Futbol Federasyonuna Ziyaret

Ağrı Askf\'den Türkiye Futbol Federasyonuna Ziyaret

Kösedağ, Adnan Ersan'ı makamında ziyaret ederek, Ağrı amatör futbolunda ki sorunların çözümü için destek istedi.

25.04.2013 15:32

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Erkan KÖSEDAĞ, Türkiye Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Adnan Ersan'ı makamında ziyaret ederek, Ağrı amatör futbolunda ki sorunların çözümü için destek istedi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Balgat'ta bulunan hizmet binasında gerçekleşen görüşmede Amatörlerde yaş sorunu, lige katılım ve aktarma ücretleri, bal ligi baraj maçları ve Ağrı Askf Hizmet Binasının açılışı hakkında görüşmeler yapıldı.

Bu güne kadar Ağrı'ya üç defa geldiğini söyleyen TFF Genel Sekreter Yardımcısı Adnan Ersan, " Ağrı'ya daha önce üç defa geldim. Bir keresinde Ağrıdağına çıkmak için gelmiştim. Son ziyaretimi Ağrı ASKF'ye yapmıştım. Ağrı'da hizmet binasının yapılması bizi memnun etti. Fırsat bulursam açılışına katılmak isterim. " dedi.

Ziyaret sonrasında Ersan'a 04 numaralı forma hediye edildi. Futbol Federasyonundan sonra bir süre Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonunda Nike Halısaha Ligi hakkında görüş alışverişi yapan Kösedağ, Ankara ASKF Başkanı Murat Kandazoğlu ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Albunar ile birlikte geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak İncek Fizik Tedavi Hastanesine kaldırılan Konfederasyon Genel Sekreteri Ömer Remzi Arıkan'ı ziyaret ederek geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ağrı Askf'den Türkiye Futbol Federasyonuna Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement