Ağrı'da Yenge Vahşeti - Son Dakika
Güncel

Ağrı'da Yenge Vahşeti

Ağrı\'da Yenge Vahşeti

Ağrı'da yengeleri tarafından 8 gün önce boğularak foseptik çukuruna gömülen amca çocuklarının cesedi bulundu.

16.10.2012 10:12  Güncelleme: 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde 8 gün önce okulun önünden kaybolan 7 ve 9 yaşlarındaki ilkokul öğrencisi amca çocuklarının cesedi bulundu.

İlçeye bağlı Alagün köyünde birleştirilmiş sınıflı ilköğretim okulunda eğitim gören 7 yaşındaki Azad Bayram ile 9 yaşındaki Gökhan Bayram, 8 gün önce okul çantalarını sınıflarına bıraktıktan sonra okul dışına çıktı. Ders saatinde çocukları göremeyen sınıf öğretmeni, öğrencilerinin okulda olmadığını aileye bildirdi.

Çocukların kaybolduğunun anlaşılması üzerine jandarma ekipleri çalışma başlattı.

Bir ihbarı değerlendiren ekipler, çocukların cesedini gece saatlerinde aynı köyde yaşayan 32 yaşındaki H.Y. adlı kadının evinin tuvaletinin yanındaki foseptik çukurunun olduğu bölgeye gömülü buldu.

Güvenlik güçlerinin bölgede arama yaptığını öğrenen zanlı H.Y'nin 8 gün önce aynı okulda öğrenim gören 10 yaşındaki kızı E.Y. ile çocukları evine çağırdığı, önce eşinin ablasının oğlu olduğu öğrenilen Gökhan Bayram'ı daha sonra Azad Bayram'ın ellerini naylon çorapla bağlayarak boğduğu belirlendi.

Çocukları evin bitişiğindeki tuvaletin çukuruna atan H.Y'nin jandarma ekiplerinin tuvaletleri arayacağını duyması üzerine cesetleri bulundukları yerden çıkararak, tuvaletin bir metre uzaklığındaki alana gömdüğü öğrenildi.

Gömüldükleri yerden çıkarılan çocukların cesetleri, Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen H.Y. ise gözaltına altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Alagün köyünde amca çocukları Gökhan ve Azad Bayram, 8 gün önce okul çantalarını sınıflarına bıraktıktan sonra okul dışına çıkmış, çocuklardan bir daha haber alınamamıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ağrı'da Yenge Vahşeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement