Ağrı'lı Tenisçiler Artvin'de Şampiyon Oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Ağrı'lı Tenisçiler Artvin'de Şampiyon Oldu

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Ağrı\'lı Tenisçiler Artvin\'de Şampiyon Oldu

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Artvin'de düzenlenen 8-9-10 Yaş yaz Turnuvasında Ağrı'lı tenisçiler başarıyla döndü.

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Artvin'de düzenlenen 8-9-10 yaş yaz Tenis Turnuvası'nda Ağrılı Doğan Anak ve Uğur Armağan çiftlerde 10 yaş kategorisinde şampiyon, teklerde ise ikinci olma başarısını gösterdiler.

Minik tenisçiler Doğan Anak, Uğur Armağan tenis antrenörleri Fırat Balkis ile birlikte, Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran'ı ziyaret ederek mutluluklarını paylaştı.

Elde edilen başarıdan dolayı sporcuları tebrik eden İl Müdürü Şiran, "Tenisçilerimiz Artvin'de düzenlenen '8-9-10 Yaş Yaz Tenis Turnuvası'nda başarı ile döndüler. Bu başarıları bizleri mutlu ediyor. Tenisin zor ve yorucu bir spor dalı olduğunu belirten Şiran, gençlerin çok çalışarak iyi yerlere gelmesini arzu ettiğini ifade etti.

Şiran, Sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler