AK Parti Ağrı İl Başkanı: Seçim Sonuçlarına İtiraz Edeceğiz - Son Dakika
Güncel

AK Parti Ağrı İl Başkanı: Seçim Sonuçlarına İtiraz Edeceğiz

AK Parti Ağrı İl Başkanı: Seçim Sonuçlarına İtiraz Edeceğiz

İtirazlarını ilçe seçime il seçim ve Yüksek Seçim Kuruluna yapacaklarını anlatan Abbas Aydın, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Burada son yaptığımız tespitlere görevde seçimin sonucuna müteessir bazı olayların yaşandığını biliyoruz.

31.03.2014 20:28

İtirazlarını ilçe seçime il seçim ve Yüksek Seçim Kuruluna yapacaklarını anlatan Abbas Aydın, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Burada son yaptığımız tespitlere görevde seçimin sonucuna müteessir bazı olayların yaşandığını biliyoruz. Bunu ilçe ve il seçim kuruluna vereceğiz. Dolayısıyla son saatlerde Ağrı'da seçim kazanılmış gibi bir havayla hareket ediliyor. Bütün Ağrı halkının şunu bilmesi istiyorum. Seçim henüz kesinleşmemiş evet 10 oranında bir faklılık var ama, bu seçimin sonucunu etkileyecek derecede bazı olayların seçim esnasında yaşandığını ve buna ilişkin sandık görevlilerimiz, gerekse sandık kurulu ve İlçe seçim kurulundaki görevlilerimiz itirazlarını yapmışlardır. İtirazların değerlendirme merci İl seçim Kurulu olacaktır. Seçim kazanılmamış henüz. 'Seçimi kazandık, netleştirdik, kesinleşti' diye bir algının oluşmaması lazım. Tüm Ağrı halkının bunu bilmesini istirham ediyorum. Çünkü itirazlarımız seçimin sonucunu etkileyecek niteliktedir."

GÖRÜNTÜ GEÇİLECEK

Haber-Kamera: Servet ARSLAN/AĞRI, (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AK Parti Ağrı İl Başkanı: Seçim Sonuçlarına İtiraz Edeceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • fatih abdal: siz ahrili akp liler kendi tarihinize ve kimliginize sahip cikin.birakin su iktidar yalakaligini kendi ozunu kaybeden toplumlar yok olup gitmislerdir 2 0 Yanıtla

Advertisement