AK Parti Antalya Milletvekili Adayları İlçeleri Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

AK Parti Antalya Milletvekili Adayları İlçeleri Ziyaret Etti

AK Parti Antalya Milletvekili Adayları İlçeleri Ziyaret Etti

AK Parti Antalya milletvekili adayları, ilçelerde seçim çalışması yaptı.

05.06.2018 17:48

AK Parti Antalya milletvekili adayları, ilçelerde seçim çalışması yaptı.

AK Parti Antalya Milletvekili ve adayı Atay Uslu ile milletvekili adayı Canbey Çetin, seçim çalışmaları kapsamında, Muratpaşa ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Alpaslan Belin'in de eşlik ettiği Uslu ve Çetin, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği'ne gerçekleştirdiği ziyarette, Birlik Başkanı Hakkı Bahar ve yönetimiyle görüştü.

Uslu, burada yaptığı konuşmasında, spekülatif hareketlere rağmen ekonomide her gün güzel haberler aldıklarını die getirerek, "İhracatımız tüm zamanların rekorunu kırarak 160 milyar doları geçti. İnşallah bu yılki ihracat hedefimiz 170 milyar dolar. Antalya'nın 2002'deki yıllık ihracat rakamı 300 milyon dolarken 2018'de bu rakam 2 milyar dolar olacak. Bu da demek oluyor ki Antalya'nın ihracatı 16 yılda 7 kat artmış." dedi.

Turizmde de büyük bir gelişme olduğunu ve Antalya'nın bu yıl 15 milyon turisti ağırlama hedefi olduğunu hatırlatan Uslu, hükümetlerinin sanayinin, ticaretin, tarımın ve ihracatın büyümesi için teşvikler verdiğini söyledi.

Uslu, 24 Haziran'da Türkiye tarihinin en önemli seçimlerinden birinin yapılacağına işaret ederek, 24 Haziran'ın ardından büyümenin hızlanacağını ve 2023 hedeflerine ulaşılacağını belirtti.

İbrahim Aydın, Korkuteli ve Elmalı'yı ziyaret etti

AK Parti Antalya Milletvekili ve adayı İbrahim Aydın da seçim çalışmaları kapsamında, Korkuteli ve Elmalı'yı ziyaret etti.

Ziyaretlerine, Korkuteli'nin Büyükköy, Bozova ve Garipçe mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Aydın, bazı vatandaşları da evlerinde ziyaret etti.

Aydın, yeni yatırımların Korkuteli'nin kalkınmasına destek vereceğini dile getirerek, "Karma ve Mermer Organize Sanayi Bölgesi ile Korkuteli artık yalnızca tarım ve hayvancılıkla, mantarla anılan bir ilçemiz olmaktan çıkacak. Organize Sanayi Bölgesi Korkuteli ilçemizde istihdama önemli katkı sağlayacak." diye konuştu.

AK Parti'nin 16 yıl boyunca icraat yapan bir iktidar olduğunu, 24 Haziran'dan sonra da icraatlarına devam edeceğini belirten Aydın, "Ülkemiz için milletimizin için hep daha iyiyi, hep daha güzeli hedefledik. Şimdi bu hedefleri gerçekleştirmek için 'Yaparsa yine AK Parti yapar' diyoruz." dedi.

Korkuteli ziyareti kapsamında 15 Temmuz şehidi Yasin Naci Ağaroğlu'nun kabrini de ziyaret eden Aydın, Türkiye'nin şehitlerine çok şey borçlu olduğunu söyledi.

Aydın, Elmalı ilçesinde de Ramazan Çarşısı'nda vatandaşlarla sohbet etti.

Gülçin Özboz, Kumluca'yı ziyaret etti

AK Parti Antalya milletvekili adayı Gülçin Özboz ise Kumluca ve Adrasan bölgesinde seçim çalışması yaptı.

Ev ziyaretleri yapan Özboz, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Olympos, Corydella, Rhodiapolis gibi antik kentleri barındıran Kumluca'nın her geçen gün daha popüler bir yer haline geldiğine dikkat çeken Özboz, özellikle doğa ile iç içe tatil yapmak isteyenlerin ilk tercihinin Adrasan olduğunu söyledi.

Özboz, AK Parti'nin Kumluca'nın ve Antalya'nın daha da gelişmesi için bundan sonra da çalışmayı sürdüreceğini belirterek, "Milletimizin 24 Haziran seçimlerinde güçlü bir meclis ve güçlü bir hükümet ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı bir kez daha Cumhurbaşkanı olarak seçeceğine inanıyoruz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Antalya Milletvekili Adayları İlçeleri Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement