Ak Partili Kadınlardan Suriyeli Hemcinslerine Anneler Günü Hediyesi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Ak Partili Kadınlardan Suriyeli Hemcinslerine Anneler Günü Hediyesi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

AK Parti Adana Kadın Kolları Başkanı Sevil Can ve beraberindeki üyeler, Sarıçam Konaklama Tesisi'ndeki Suriyeli kadınları Anneler Günü dolayısıyla ziyaret etti.

AK Parti Adana Kadın Kolları Başkanı Sevil Can ve beraberindeki üyeler, Sarıçam Konaklama Tesisi'ndeki Suriyeli kadınları Anneler Günü dolayısıyla ziyaret etti.

AK Parti Adana İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Can ve il kadın kolları üyeleri, Suriye'deki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan savaş mağduru anneleri konaklama merkezinde ziyaret ederek çiçek ve çeşitli hediyeler verdi.

Can, Anneler Günü'nde savaş mağduru kadınların hüzünlerini bir nebze de olsa paylaşıp dindirmek istediklerini belirterek, "Onlara her zaman yanlarında olduğumuzu bir kez daha hissettirdik." ifadelerini kullandı.

Ziyarette AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni'nin eşi Emine Yeni, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ın eşi Mehtap Çelikcan, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar'ın eşi Filiz Kibar da bulundu.

Kaynak: AA