Akdeniz ve Ege, 6'lık Depremle Sallandı (3) - Son Dakika
Güncel

Akdeniz ve Ege, 6'lık Depremle Sallandı (3)

Akdeniz ve Ege, 6\'lık Depremle Sallandı (3)

Fethiye Kaymakamı Mehmet Ali Karatekeli, Ölüdeniz açıklarında meydana gelen 6 büyüklüğündeki depremle ilgili olarak, "Hastaneye intikal eden 8 vatandaşımız var."

10.06.2012 17:40

Akdeniz VE EGE, 6'LIK DEPREMLE SALLANDI (3)

BİNALARDAN ATLAYAN 8 KİŞİ YARALANDI

Fethiye Kaymakamı Mehmet Ali Karatekeli, Ölüdeniz açıklarında meydana gelen 6 büyüklüğündeki depremle ilgili olarak, "Hastaneye intikal eden 8 vatandaşımız var. Onlar da korku ile pencereden, balkondan atlamışlar. Sağlık durumları iyi, hayati tehlikeleri söz konusu değil" dedi.

Kaymakam Karatekeli, depremin ardından polis, jandarma ve sağlık ekiplerinin ilçe merkezi ve köylerde çalışma başlattığını söyledi. Kendilerine ulaşan ilk bilgilere göre birkaç binanın balkon kısmında çatlaklar oluştuğunu bildiren Karatekeli, "Haberleşmede yaşanan sıkıntı nedeniyle köylerle henüz irtibat kuramadık. Başta Ölüdeniz ve Ovacık bölgesi olmak üzere tüm köylerimize jandarma ekiplerini sevk ettik. Bana ulaşan herhangi bir can kaybı söz konusu değil. Temennimiz bundan sonra da can kaybının olmaması yönünde" diye konuştu.

Fethiye'de büyük panik yaşatan deprem sırasında korkuyla balkondan veya pencereden atlayıp yaralanan 8 kişinin de Fethiye Devlet Hastanesi'nde gerekli tedavilerinin yapılmasının ardından taburcu edildiği bildirildi. - Muğla/ Fethiye

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akdeniz ve Ege, 6'lık Depremle Sallandı (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement