Alanyaspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Alanyaspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları Devam Ediyor

Alanyaspor\'da Yeni Sezon Hazırlıkları Devam Ediyor

Alanyaspor'da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor İkinci etap kamp çalışmalarını Afyonkarahisar'da sürdüren PTT 1. Lig ekiplerinden Alanyaspor, 1 Ağustos'a kadar çalışacak.

21.07.2015 13:55

Alanyaspor'da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor

İkinci etap kamp çalışmalarını Afyonkarahisar'da sürdüren PTT 1. Lig ekiplerinden Alanyaspor, 1 Ağustos'a kadar çalışacak.

Afyonkarahisar Spor Kompleksi'nde ter idmanıyla başladığı çalışmaları taktik idmanla sürdüren Alanyaspor, pas çalışmaları gerçekleştirdi. Şut ve çift kale çalışmalar da yapan futbolcuları sık sık uyaran Teknik Direktör Erhan Altın, oyuncularından daha etkin pres yapmalarını istedi. Futbolculardan daha mücadeleci olmalarını isteyen Altın, ofsayt ve hava topu çalışmalarında da uyarılarda bulundu.

Antrenman sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Erhan Altın, Afyonkarahisar'daki ikinci etap kamp çalışmalarının 11 gün süreceğini belirtti. Futbolcuların çalışmalardan çok memnun olduğunu aktaran Altın, Çalışmalarımızı, huzurlu bir şekilde sürdürdük. Bugün itibariyle üçüncü çalışmalarımıza başladık. Şu anki çalışmalarımızda bir ve ikinci kampta elde ettiğimiz güç ve kuvveti korumaya çalışıyoruz. Hem teknik ve hem de taktiksel anlamında sürdürüyoruz dedi.

Takımın Afyonkarahisar kampı sonrası lige hazır olacağını kaydeden Altın, şöyle dedi

Futbolcularımın istekli ve huzurlu olmaları beni çok mutlu ediyor. İnşallah lige hazır bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ağustos ayının birine kadar buradayız. Ondan sonra sporcularımıza iki günlük izin vereceğiz. İzin sonrası ise son çalışmalarımızı Alanya'da sürdüreceğiz.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alanyaspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement