Almanya'da 23 Nisan Kutlamaları Almanya'da 23 Nisan Kutlamaları - Son Dakika
Güncel

Almanya'da 23 Nisan Kutlamaları Almanya'da 23 Nisan Kutlamaları

Almanya\'da 23 Nisan Kutlamaları Almanya\'da 23 Nisan Kutlamaları

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Almanya'nın Baden Württemberg Eyaletinin Offenburg, Achern ve Gengenbach kentlerinde cumartesi günü coşku içinde kutlandı.

21.04.2013 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

-gangnam STYLE DANSI HERKESİ COŞTURDU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Almanya'nın Baden Württemberg Eyaletinin Offenburg, Achern ve Gengenbach kentlerinde cumartesi günü coşku içinde kutlandı. Günün aktörleri çocuklar sahnede birbirinden güzel dans, oyun havaları, folklor gösterileriyle programa renk kattı. Achern, Offenburg, Gengenbach Türkçe kültür dersi öğretmenleri Sermin Sevimlican Turan, Hüseyin Eker, Cuma Nacar konuşmalarında günün önemine değindiler. Her üç yerde spor salonlarında yapılan kutlama törenlerinde öğrenciler salona 10.Yıl Marşıyla girdiler. Program akışı saygı duruşu İstiklal ve Alman Milli Marşın okunmasıyla devam etti. Çok sayıda Alman misafirler içinde eğitimcilerin törene büyük ilgi göstermesi herkesi sevindirdi.

Türk Okul Aile Birlik Derneklerin organize ettiği törenlerde çocuklarla beraber velilerde doyasıya eğlendi. Programda şiir, skeç, koro, dans gösterileri izleyenler tarafından büyük alkış aldı. Achern kentinde öğrenciler popüler olan 'Gangnam Style' dansıyla sahnede sergilediği figürleriyle salonda izleyenleri coşturdu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Almanya'da 23 Nisan Kutlamaları Almanya'da 23 Nisan Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement