Altay Kahroldu - Son Dakika
Güncel

Altay Kahroldu

Altay Kahroldu

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 yenilen Altay'da yüzler gülmüyor.

08.09.2014 15:09

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 yenilen Altay'da yüzler gülmüyor.

Hiç hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirten teknik direktör Mesut Toros, "Beraberliğe üzülecekken, sahadan puansız ayrılmak bizi kahretti. Rakibi iyi analiz etmiştik, sanki onlar deplasmanda oynuyor gibiydi. İki ataklarından biri gol oldu. Emrah, Raşit, Mikail ve Tahir'le net pozisyonlar harcadık. Final paslarını iyi değerlendiremedik" dedi.

Mağlup duruma düştükten sonra da disiplinden uzaklaşmadan beraberlik için hamleler yaptıklarını söyleyen Mesut Toros, oyuncularının Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor mücadelesinden dersler çıkaracağını kaydetti, "Artık bu müsabaka geride kaldı, önümüze bakmalıyız. Futbolcularımız tempolarını artırarak daha iyi çalışacaklar. Gol yollarında daha dikkatli olacaklar. Moral bozmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Evimizde oynayacağımız Düzyurtspor maçıyla bu puan kaybını telafi edeceğiz" diye konuştu.

TİAGO'NUN BORCU İÇİN ALEX VE SAMET DEVREDE

Eski futbolcusu Tiago Bezerra'nın kulübü Gama'ya olan 170 bin dolar borcu nedeniyle 6 puan silme cezası alması gündeme gelen Altay, Brezilya kulübüne ilk etapta 30 bin dolar ödeme yapacak.

Yönetimin borcu taksitlendirmek için ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen kanalıyla Fenerbahçe'nin eski kaptanı Alex de Souza'yı, İstanbul Başakşehirli golcü Semih Şentürk aracılığıyla da Alex'in tercümanı Samet Güzel'i devreye soktuğu öğrenildi. Gama'dan henüz bir yanıt alamadıklarını ifade eden Başkan Aslan Savaşan, "Biz kulübün hesabına her ay 30 bin dolar yatıracağız. Sorun çıkacağını sanmıyoruz" dedi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altay Kahroldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement