Ptt 1'inci Lig'de bu sezon aradığını bulamayan Altınordu, 2015-16'ya başlarken 5, devre arasında ise sadece 1 transfer yaparak istikrarı seçen kırmızı lacivertliler, takımdan ayrılan oyuncu sayısının artması üzerine hem bu eksikleri doldurmak, hem de kadro derinliği yaratmak için 10'a yakın futbolcu alacak. Hemen her mevkiye takviye planladıklarını söyleyen teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "En az 7-8 oyuncu transfer edeceğiz. Özellikle hücum hattını güçlendireceğiz" diye konuştu.
Süper Lig'den futbolcu alabileceklerini sözlerine ekleyen Eroğlu, gurbetçi oyuncularla da görüşmeler yaptıklarını belirterek, "Transferde takımın kimyasına uyacak isimleri tercih edeceğiz" ifadesini kullandı.
Devre arasında Halil İbrahim, Gökhan Yılmaz ve Yıldıray'la, ikinci yarıda Yener'le yollarını ayıran Altınordu, sezon sonunda da Ahmet Arı, Murat Yılmaz ve kaleci Evren'le vedalaştı. Çağlar'ı Freiburg'a, Cengiz'i Medipol Başakşehir'e satan Altınordu, sözleşmesi biten Göksu, Berkay ve Tolgahan'a henüz teklifte bulunmadı.
- İzmir
Son Dakika › Güncel › Altınordu 10'a Yakın Transfer Yapacak - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?