Altınordu Belediyesi, Adıyaman ve Gölbaşı'ndaki depremzedelere yardım malzemeleri ulaştırdı - Son Dakika
Güncel

Altınordu Belediyesi, Adıyaman ve Gölbaşı'ndaki depremzedelere yardım malzemeleri ulaştırdı

Altınordu Belediyesi, Adıyaman ve Gölbaşı\'ndaki depremzedelere yardım malzemeleri ulaştırdı

Altınordu Belediyesi, Adıyaman ve Gölbaşı ilçelerindeki depremzedelere yardım malzemeleri ulaştırdı. Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, depremzedeleri yalnız bırakmadı ve çalışmaları sahada yönetti. Altınordu Arama Kurtarma Ekibi, depremlerin 6. ayında Adıyaman ve Gölbaşı ilçesindeki vatandaşlara yardım malzemeleri ve oyuncaklar ulaştırdı.

07.08.2023 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Altınordu Belediyesi, depremden etkilenen Adıyaman ve Gölbaşı ilçesindeki depremzede vatandaşlar yardım malzemelerini ulaştırdı.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve etkisi 11 ile yayılan, binlerce binanın yıkıldığı, 50 binin üzerinde vatandaşın hayatını kaybettiği 6 Şubat depreminin ardından Adıyaman ve Gölbaşı ilçesine eşi Ayfer Tören ile birlikte giden Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, burada yürütülen çalışmaları sahada yönetti. Başkan Tören, büyük depremin 6. ayında da depremzedeleri yalnız bırakmadı.

Depremin ardından bölgede enkaz kaldırma, sıcak yemek dağıtımı, insani yardımların ulaştırılması, temiz içme suyu temini, şehir temizliği, mobil sağlık hizmetleri, hasar gören alt yapıların onarılması ve konteyner kentlerin kurulumu gibi görevlerde yer alan Altınordu Arama Kurtarma Ekibi, depremlerin 6. ayını doldurduğu 6 Ağustos'ta Adıyaman ve Gölbaşı ilçesindeki vatandaşlar ile çocuklara çeşitli yardım malzemelerinin yanı sıra oyuncakları ulaştırdı.

Malzemeleri teslim alan vatandaşlar, desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Altınordu Belediyesi, Adıyaman ve Gölbaşı'ndaki depremzedelere yardım malzemeleri ulaştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement