Altınova'da Deniz Börülcesi Kaçakçılığına Operasyon - Son Dakika
Güncel

Altınova'da Deniz Börülcesi Kaçakçılığına Operasyon

Altınova\'da Deniz Börülcesi Kaçakçılığına Operasyon

Altınova Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri, Hersek Lagünü çevresinde deniz börülcesi toplayan bir kişiyi yakaladı. Zabıta ekipleri, olayı Altınova İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Yalova Milli Parklar Yetkililerine bildirdi. Yakalanan şahıs hakkında biyo kaçakçılık suçlamasıyla işlem yapıldı ve ele geçen malzemeler Milli Parklar Müdürlüğüne teslim edildi.

24.07.2023 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altınova Belediyesi Zabıta Amirliği ekiplerince, Hersek Lagünü çevresinde deniz börülcesi toplayan bir kişi 3 kasa börülceyle birlikte yakalandı.

Altınova Belediyesi Zabıta Amirliği ekiplerince, Hersek Lagünü çevresinde deniz börülcesi toplayan bir kişiyi tespit etti. Altınova İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Yalova Milli Parklar Yetkililerine bilgi veren zabıta ekipleri endemik bitki çeşidi deniz börülcesi toplayan bir kişi 3 kasa börülceyle birlikte yakaladı.

Emniyet ve Milli Parklar yetkilileri, yakalanan şahıs hakkında biyo kaçakçılık kapsamında 2872 Sayılı Çevre Kanunun, "Biyolojik çeşitliliğinin sağlanması bakımından nesli tehdit veya tehlike altında olanlar ile nadir bitki ve hayvan türlerinin korunması" maddesine istinaden işlem yapılarak ele geçen malzemeler Milli Parklar Müdürlüğüne teslim edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Altınova'da Deniz Börülcesi Kaçakçılığına Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement