Anne- Babasını Bıçakla Yaralayıp Uyudu - Son Dakika
Güncel

Anne- Babasını Bıçakla Yaralayıp Uyudu

Anne- Babasını Bıçakla Yaralayıp Uyudu

; TEKİRDAĞ'ın Ergene İlçesi'nde akli dengesi yerinde olmayan 43 yaşındaki Veli Öztürk, annesini 3 babasını ise 6 yerinden bıçakla yaraladı.

11.10.2013 16:02

; TEKİRDAĞ'ın Ergene İlçesi'nde akli dengesi yerinde olmayan 43 yaşındaki Veli Öztürk, annesini 3 babasını ise 6 yerinden bıçakla yaraladı. Öztürk çifti yardım istemek için evin önüne çıkarken, kendisini eve kilitleyerek uyuyan Veli Öztürk'ü polis içeriye biber gazı sıkarak çıkardı.

Olay, Ergene İlçesi'ne bağlı Sağlık Mahallesi Konak sokak üzerinde meydana geldi. Akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen Veli Öztürk, bir anda sinirlenerek 70 yaşındaki babası Hüseyin Öztürk'ü 6 yerinden, 67 yaşındaki annesi Hatice Öztürk'ü ise 3 yerinden ekmek bıçağıyla yaraladı. Yardım istemek için kapının önüne çıkan Öztürk çifti, çevredekilerin ihbarıyla gelen ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

POLİS BİBER GAZIYLA ÇIKARDI

Anne ve babasının dışarı çıktığını gören Veli Öztürk ise evin kapısını kilitleyerek uyudu. Kısa sürede gelen polis ekipleri kapıyı çalmalarına rağmen Veli Öztürk dışarı çıkmadı. Bir süre konuşarak Öztürk'ü dışarı çıkarmaya çalışan polis ekipleri sonuç alamayınca camdan içeri biber gazı sıktı. Gazdan etkilenen Veli Öztürk dışarı çıkınca polis ekiplerince gözaltına alındı.

Elleri kelepçeli olarak polis merkezine götürülen Öztürk sorguya alındı. Soruşturma sürüyor. - Ergene

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Anne- Babasını Bıçakla Yaralayıp Uyudu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement