Antalya Büyükşehir Belediyesi 43 İş Makinesi Aldı - Son Dakika
Güncel

Antalya Büyükşehir Belediyesi 43 İş Makinesi Aldı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 11 milyon yatırımla 43 iş makinesini belediyeye kazandırdıklarını bildirdi.

21.05.2016 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 11 milyon yatırımla 43 iş makinesini belediyeye kazandırdıklarını bildirdi.

Belediye Makine İkmal alanında gerçekleştirilen iş makineleri teslim töreninde konuşan Türel, yeni araçların Alanya'dan Kaş'a, Korkuteli'nin Gazipaşa'ya kadar ilçelerdeki köylerin ihtiyaçları için kullanılacağını söyledi.

İlçelerin Büyükşehir Belediyesine bağlanmasıyla muhalefetin halka "Artık köylere hizmet gitmeyecek. yeni vergiler gelecek" şeklinde yalanlar söylediğini belirten Türel, aldıkları yeni araçlar ile köy köy gezerek hizmet yaptıklarını kaydetti.

Kırsal alanlarda yol ve asfalt seferberliği başlattıklarını anlatan Türel, şöyle konuştu:

"2015 yılında kırsal yollara 100 milyon liranın üzerinde yatırım yaptık. 174 kilometre sıcak asfalt, 550 kilometre sathi asfalt döktük. Bugün 11 milyona yakın yatırımla 43 yeni iş makinesini daha araç parkımıza kattık. Antalya'da yolu olmayan yayla kalmayacak. Yeni aldığımız araçlarla bu yıl içinde 200 kilometre sıcak asfalt ve 500 kilometre sathi asfalt yapmayı ve 50 kilometre yeni yol açmayı hedefliyoruz. Bunları yaparken köprü, menfez gibi birçok yapıyı da hizmete sunacağız."

Törenin sonunda Türel, iş makinesi kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Antalya Büyükşehir Belediyesi 43 İş Makinesi Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement